Trump organizează primul miting major după condamnarea în New York

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube WPLG Local 10
Sursa: captură Youtube WPLG Local 10

Fostul preşedinte american Donald Trump va avea luni un interviu virtual cu un oficial al Departamentului de Probaţiune din New York, după condamnarea sa pentru 34 de acuzaţii de falsificare de documente, relatează duminică cotidianul New York Times, citat de Reuters.

Interviul obligatoriu are loc în momentul în care departamentul respectiv pregătește o recomandare de condamnare pentru judecător. Trump urmează să fie condamnat pe 11 iulie și riscă o pedeapsă maximă de patru ani, deși cei condamnați în astfel de cazuri primesc adesea pedepse mai reduse.

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, organizează duminică un miting în aer liber în Las Vegas, în încercarea de a-și consolida sprijinul în Nevada, un stat în care a pierdut de două ori, dar care, potrivit sondajelor, înclină spre el înainte de alegerile din 5 noiembrie, notează Reuters.

Acesta este primul miting pe scară largă al lui Trump de când un juriu din New York l-a găsit vinovat, pe 30 mai, de falsificarea unor documente pentru a acoperi o plată către o vedetă porno în ajunul alegerilor din 2016, ceea ce îl face primul fost președinte american condamnat pentru o infracțiune.

.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel