Trucuri ascunse în obiecte de zi cu zi care îți vor schimba viața. Trebuie să le încerci

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Wasa Crispbread
Sursa foto: unsplash, autor Wasa Crispbread

Aceste trucuri vă vor ajuta să vă ușurați anumite treburi casnice. Aveți nevoie doar de câteva lucruri.

Bicarbonat de sodiu și oțet

Deși nu există niciun substitut pentru produsele de curățare a scurgerilor pe bază de substanțe chimice cumpărate în magazin, acest truc  este cel mai bun lucru. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o parte bicarbonat de sodiu cu o parte oțet și să turnați soluția direct pe o țeavă drenată. Lăsați-o să stea timp de cinci până la zece minute înainte de a o spăla cu apă caldă clocotită.

Bicarbonat de sodiu și sare

Dacă nu aveți oțet la îndemână, puteți desfunda canalele de scurgere presărând în părți egale bicarbonat de sodiu și sare. Lasă-l să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a trage apa, încă o dată, apoi alungă-l cu o oală cu apă fierbinte. 

Oțet, sare și lămâie

Indiferent dacă scurgerea este înfundată sau dacă aveți o acumulare aproape indestructibilă de murdărie, acest truc va face minuni. Pentru a începe, turnați părți egale de sare și oțet într-un castron, apoi o jumătate de parte de suc de lămâie proaspăt stors. Turnați-o în chiuvetă, lăsând soluția să stea până la 30 de minute înainte de a o urma cu o oală plină de apă clocotită.

Sare și apă caldă

Să presupunem că nu aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, oțet, suc de lămâie sau detergent de canalizare. În acest caz, încercați să turnați o jumătate de cană de sare împreună cu o oală cu apă fierbinte în scurgerea înfundată. Dați soluției o jumătate de oră pentru a scăpa de acumularea din țeavă înainte de a spăla cu mai multă apă clocotită.

Cum să dezghețați carnea mai repede

Oricine a încercat vreodată să dezghețe carnea în mai puțin de 30 de minute știe că sarcina este imposibilă. Cu toate acestea, dacă doriți să petreceți mai puțin timp așteptând să se decongeleze carnea, puneți-o în pungi cu închizătoare și aplatizați-o cât mai mult posibil. Când vine timpul de gătit, vor avea nevoie de mai puțin timp pentru a se dezgheța complet.

Utilizați bandă adezivă pentru a deschide borcane

Deschiderea unui borcan de murături poate provoca o durere la încheietura mâinii și la degete. Pentru a le deschide relativ ușor sau poți lua niște bandă adezivă. Doar lipește banda adezivă de partea de sus a capacului, fă un mâner aderent, apoi trage cu toată puterea. Pârghia suplimentară va deschide capacul borcanului imediat potrivit lightandcharm.com

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel