Trending-ul de pe YouTube-ul românesc: Oana Radu, Delia și Marilu, în top 5

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
EXCLUSIV
Sursa: Freepik

Radio DC News revine cu trendingul românesc al acestei săptâmâni. Se pare că "meniul" YouTube-ului românesc este diversificat: un mix de muzică orientală, anchete și controverse.

Pe primul loc se află melodia Oanei Radu și a lui Leo de la Roșiori, "Capu' Sus". Publicată în urmă 5 zile, piesa a ajuns la peste 2 milioane de vizualizări. Artista declara pe Facebook că piesa "E povestea mea de viață, și sunt sigură că e și a ta!" Cât despre colaborare, aceasta a mai spus că "Nu o puteam cânta cu altcineva în afară de Leo de la Roșiori!"

Pe cel de-al doilea loc se află piesa lui Florin Cercel, "Viața ca o ruletă". Piesa a strâns peste 2,4 milioane de vizualizări, fiind postată acum 12 zile, însoțită de urarea "Paște fericit", adresată românilor.

Pe al treilea loc în trending este cea mai recentă investigație Recorder, "Cartelul din Carpați". Aceasta a strâns peste 1,4 milioane de vizualizări. Potrivit descrierii, "Grupuri de interese formate din demnitari ai statului român și interpuși pe numele cărora se adună banii. Protecție politică de la vârful celor mai importante instituții. Averi prea mari ca să mai încapă între granițele țării, ascunse în proprietăți imobiliare din Vestul Europei. În urmă cu un an, am pornit pe urmele unei astfel de povești, după ce un ziar regional din Franța a scris despre un grup de investitori români care a cumpărat un castel din Hexagon pentru a-l transforma în hotel de lux. Deși vorbeau de un grup de români, francezii menționau un singur nume – Benjamin Gont – după toate aparențele, o persoană aflată în rolul de paravan. Am mers în Franța să aflăm povestea castelului cumpărat de misterioșii investitori români și ne-am întors în țară pentru a lua urma banilor. Am descoperit o grupare creată și protejată de oameni politici girați de la vârful coaliției de guvernare. O grupare care a pus stăpânire pe cea mai cunoscută stațiune turistică a țării, transformând-o într-o sursă de îmbogățire".

Pe cel de-al patrulea loc se află cea mai recentă piesă a Deliei și Antoniei, "eRAI", cu peste 810.000 de vizualizări. Recent, Delia a postat câteva poze de la filmări pe rețelele sociale.

Pe ultimul loc în topul nostru se află podcast-ul lui Marilu despre despărțirea de prietenul acesteia, cu peste 480.000 de vizualizări. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta povestea că "În ultimii doi ani nu mai aveam viață sexuală, la noi nu mai exista așa ceva. Uneori trebuie să ai iubirea pentru celălalt atât de puternică încât trebuie să îi dai drumul să plece, pentru că e prea mult. Dacă aș da timpul înapoi aș fi vrut să nu ne grăbim. Aș fi dat timpul înapoi până în punctul care să nu ne fi distanțat atât de mult, pentru că noi am ajuns la punctul comun".

2. captură Yo... (trending-youtube_33332100_89812600.jpg)

captură YouTube

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel