Marilu Dobrescu a vorbit despre despărțirea de Iustin: Nu putea să se atingă de mine, nici nu era neapărat indicat în unele momente

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Marilu a dezvăluit în detaliu motivele care au stat la baza despărțirii dintre ea și Iustin.

"În ultimele luni de relație încercam să meargă relația bine, dar nu. În ultimii doi ani nu mai aveam viață sexuală, la noi nu mai exista așa ceva. Nu putea să se atingă de mine, nici nu era neapărat indicat în unele momente și nu puteam, nu aveam libido, nimic. Nici măcar genul acela de intimitate nu mai puteam să avem, care oricum o spui, contează enorm într-un cuplu și era ceva ce nu puteam să controlăm, și îl apreciez foarte mult pentru că el nu a pus niciodată presiune pe mine și o să-i mulțumesc mereu.

Nu eram capabilă să fac asta, doar când mă gândeam la intimitatea asta dintre noi îmi era frica, plus că aveam burta plină de vânătăi, injecții, nu eram eu bine cu mine. Efectiv nu puteam să întrețin un act sexual. Au fost mici pași care au dus la această distanță dintre noi și nu are legătură cu faptul că nu ne mai iubeam, dar uneori iubirea nu poate să salveze tot.

Uneori trebuie să ai iubirea pentru celălalt atât de puternică încât trebuie să îi dai drumul să plece, pentru că e prea mult. Dacă aș da timpul înapoi aș fi vrut să nu ne grăbim. Aș fi dat timpul înapoi până în punctul care să nu ne fi distanțat atât de mult, pentru că noi am ajuns la punctul comun.

Nu a fost așa, gen să spunem gata, negru sau alb, a fost o perioadă de câteva luni într-o zonă gri, noi tot încercam, dar se simțea că aia nu poate să mai fie o relație, chiar dacă noi simțeam și ne doream. Da, a fost momentul în care am pus cărțile pe masă și i-am zis că vreau să ne înțelegem că-l iubesc, am fost totuși însărcinată cu copilul lui, n-ai cum să uiți chestiile astea, am vrut o familie împreună", a explicat Marilu Dobrescu, în podcast-ul lui Măruță.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel