Trei mituri din sport de care trebuie să uiți chiar acum, dacă urmezi o dietă. „Antrenorul vedetelor”, secretul siluetei perfecte

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Vlad Burghelea a oferit câteva sfaturi esențiale pe care trebuie să le urmezi, dacă vrei să adopți un stil de viață echilibrat. 

Vlad Burghea sau „antrenorul vedetelor” este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fitness din țara noastră. Acesta a reușit până acum să ajute mai multe persoane publice din țara noastră să adopte forme de invidiat, precum Smiley, Codin Maticiuc sau Delia. În cadrul unui interviu, instructorul de fitness a dezvăluit care sunt cele mai întâlnite trei mituri în sport de care trebuie să uiți chiar acum, dacă urmezi o dietă.

„Singurele care îmi vin acum în cap sunt cele care spun că dacă mâncăm după ora 18:00 ne îngrășăm, că pâinea îngrașă, iar dacă facem abdomene, ardem grăsimea de pe burtă.”, a declarat Vlad Burghelea, în exclusivitate pentru Spectacola

„Nu am planificat să devin antrenorul vedetelor”

Chiar dacă nu și-a propus de bun început să devină antrenorul vedetelor, Vlad Burghelea a ajuns în ziua de azi să fie prima opțiune a majoritatea persoanelor publice de la noi din țară, când vine vorba de fitness. 

„După cum spuneam anterior, eu credeam că voi ajunge un inginer, în niciun caz antrenor și cu atât mai mult antrenorul vedetelor din România, nu am planificat asta. A venit pe parcurs, însă, bineînțeles, am făcut acțiuni în acest sens, dar nu a fost planul meu inițial. Eu îmi doream doar să fiu din ce în ce mai bun, iar acest lucru a venit ca un bonus. 

Este un sentiment foarte tare, pentru că ești obișnuit să vezi aceste persoane doar pe social media și, inițial, ți se pare wow că poți interacționa cu ele în viața de zi cu zi. Dar totul devine o normalitate și nu, nu este mai complicat să lucrezi cu persoanele publice. Nu aplici niciun tratament preferențial, totul decurge normal.”, a continuat el. 

 Ce rezultate a obținut antrenorul cu vedetele

„Mai mult încerc să le creez un stil de viață diferit pentru fiecare persoană în parte. Sunt diferiți, au o viață socială diferită, nevoi diferite, sunt dispuși să facă sacrificii diferite pentru a-și atinge obiectivele și atunci eu încerc să găsesc calea cea mai potrivită pentru fiecare. Din acest motiv, rezultatele diferă de la persoană, la persoană, dar poate pentru ei sunt optime. Nu cred că am avut niciodată o persoană care să nu mă asculte, dar nu pot să spun că au fost persoane care să mă asculte 100%, pentru că nici eu nu fac asta. Suntem oameni, greșim, iar scopul nostru este să dăm tot ce putem mai bun, nu să facem lucrurile perfect.

Nu am avut nicio persoană cu care să nu am rezultate. Spre exemplu, Codin Maticiuc a slăbit de la 78 la 67 de kilograme, prima dată când am colaborat cu el, acum doi ani, iar Smiley a slăbit și el aproximativ 10 kilograme.”, a mai spus Vlad Burghelea. 

Cum poți arăta ca și Kim Kardashian

În final, Vlad Burghelea a vorbit despre trendul „Kim Kardashian”, spre care tot mai multe fete aspiră.

„Nu toate femeile pot arăta precum Kim Kardashian. Oricât de mult sport faci și orice dietă ții, nu poți să combați geneticul sau structura osoasă. Dacă tu din punct de vedere genetic, ai oasele mai late în zona bazinului și o talie mai lată, asta nu poți schimba prin sport sau alimentație. La fel este și în cazul posteriorului. Dar, nu aș vrea să vă descurajați pentru că nu puteți arăta precum idolul vostru, pentru că partea cea mai bună este că poți arăta mai bine decât acum, asta mi se pare mult mai important decât să vă identificați cu anumiți idoli.”, a mai spus el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel