Trei mașini și două TIR-uri, implicate într-un accident pe DN2. Trafic blocat

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: ISU Suceava
Foto: ISU Suceava

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe Drumul Național 2, în județul Suceava. 

Trei autoturisme şi două autotrenuri au fost implicate într-un accident rutier produs marţi pe DN 2, în zona localităţii sucevene Roşiori, circulaţia fiind blocată, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, scrie Agerpres. 

Primele informaţii indică faptul că în accident a fost rănit şoferul unuia dintre autotrenurile implicate.

"Din primele verificări, acesta a suferit răni grave, fiind preluat de ambulanţa sosită la faţa locului. Carosabilul este acoperit cu un strat subţire de zăpadă, ningând în zonă la acest moment", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi eliberarea carosabilului.

CITEȘTE ȘI: Pieton accidentat mortal pe Autostrada A2

Accident grav și pe A1

O fetiţă de şapte ani şi doi adulţi au fost transportaţi la spitalele din municipiul Sibiu, în urma unui accident rutier care a avut loc marţi pe A1, la kilometrul 242, în zona ieşirii spre Agnita, pe direcţia Sebeş - Sibiu, unde s-au ciocnit două TIR-uri şi un autoturism, au anunţat Poliţia, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Ambulanţa.

"În urma accidentului, echipajul de descarcerare a extras o persoană de sex feminin din autoturismul implicat, care a fost predată unui echipaj SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale şi transport la spital. De asemenea un copil (fată) de circa 7 ani a primit asistenţă medicală şi a fost transportată la spital cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism membru inferior. Totodată, un bărbat, de aproximativ 45 de ani (şoferul unuia dintre TIR-uri) a fost evaluat medical şi transportat la UPU Sibiu cu traumatism abdominal", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Deocamdată nu se ştie cauza accidentului, însă acesta s-a produs în condiţiile în care şoseaua era udă.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel