Pieton accidentat mortal pe Autostrada A2

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe sensul spre Constanța. 

Circulaţia este restricţionată pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2, marţi dimineaţă, după ce un pieton a fost accidentat mortal în zona kilometrului 56, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, scrie Agerpres. 

"Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 56+850 de metri, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, s-a produs un accident rutier, în care un pieton care a traversat neregulamentar a fost lovit de un autoturism, care se deplasa pe sensul de mers către Constanţa. În urma impactului, pietonul a decedat", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform sursei citate, circulaţia pe banda a doua a direcţiei de mers către litoral este restricţionată, valorile de trafic fiind scăzute în zonă.

Situația pe principalele artere rutiere este următoarea:

- autostrada A1 București-Pitești: ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m, pe tronsonul kilometric 12-64 și sub 150 m pe tronsonul 64-120, carosabil umed, fără precipitații;

- autostrada A1 Sibiu-Deva: carosabil umed, fără precipitații;

- autostrada A2 București-Constanța: ceață care reduce vizibilitatea sub 150 m, pe tronsonul kilometric 10-144, carosabil umed, fără precipitații;

- autostrada A3 București-Ploiești, ceață care reduce vizibilitatea sub 100 m, carosabil umed, fără precipitații;

- DN 1 Ploiești-Brașov - ceață care reduce vizibilitatea sub 150 m, în zona localității Băicoi, carosabil umed, fără precipitații;

- DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea - carosabil umed, fără precipitații.

Ninge la această oră în zona montană înaltă a județelor din Moldova și zona centrală și nordică a țării. Pe restul drumurilor naționale nu sunt probleme deosebite.

Recomandăm șoferilor ca, înainte de a porni la drum, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, iar dacă se deplasează în zonele înalte de munte să aibă montate și lanțuri, să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranță dintre vehicule şi să conducă responsabil, asigurându-se temeinic înainte de fiecare manevră pe care o efectuează în trafic.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel