Travis Scott a fost arestat! Ce s-a întâmplat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Travis Scott
Sursa: captură Youtube Travis Scott

Travis Scott a fost arestat pentru că era beat în public în Florida.

Rapperul a fost luat în custodie de polițiști la Miami Beach Marina joi dimineața devreme și a fost băgat în închisoarea din comitat pentru violare de domiciliu și tulburarea ordinii publice în stare de ebrietate. De asemenea, el a trebuit să pozeze pentru o fotografie de înregistrare la intrare și nu era foarte fericit.

Rapperul în vârstă de 33 de ani a fost arestat la Miami Beach Marina la primele ore ale dimineții de joi, după ce a provocat o "tulburare" pe o barcă charter.

Potrivit Departamentului de Poliție din Miami Beach, prin intermediul Sky News, Scott, pe numele real Jacques Webster, "era beat" și "i s-a cerut să plece de mai multe ori".

Potrivit postului de știri, ofițerii au fost chemați la portul de agrement la ora locală 12:44, la semnalarea unei tulburări.

Documentele precizează că artistul nominalizat la Grammy "a devenit furios, strigând înjurături, a plecat și s-a întors pentru a mai deranja".

Nu este prima sa întâlnire cu legea... Travis se confruntă cu un proces civil după ce 10 persoane au murit în urma unui val de mulțime în timpul festivalului său Astroworld din 2021, care s-a soldat cu mai mulți morți.

Artistul a fost confirmat drept cel mai important headliner al ediției de anul acesta a festivalului Beach Please, care se va desfășura pe plaja din Costinești între 10 și 14 iulie. Cu un onorariu de 2,5 milioane de dolari, acesta este cel mai costisitor artist din line-up-ul actual.

Anunțul participării sale a fost făcut pe pagina de Instagram a festivalului, în contextul în care Selly a evitat să confirme zvonurile anterioare.

Beach Please este cel mai mare festival de muzică urbană din Europa de Est.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel