Travis Kelce a urmat exemplul iubitei sale, Taylow Swift, și a donat bani pentru victimele tragediei de la parada echipei Kansas City Chiefs

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Travis Kelce, vedeta echipei Kansas City Chiefs, a donat 100.000 de dolari, ca sprijin financiar pentru cele două surori rănite în timpul împușcăturilor de la parada echipei Kansas City Chiefs.

Travis Kelce, vedeta echipei Kansas City Chiefs și iubitul celebrei Taylor Swift,  donează 100.000 de dolari pentru victimele rănite în timpul paradei victoriei de la Super Bowl. 

Reprezentanții lui Kelce au declarat că organizația caritabilă Eighty-Seven and Running a starului NFL a făcut două donații de 50.000 de dolari la un GoFundMe care strânge bani pentru a oferi sprijin financiar celor două surori rănite în timpul împușcăturilor, scrie SkyNews.

Împușcăturile din 14 februarie s-au soldat cu o femeie moartă și 22 de răniți. Doi tineri au fost acuzați în legătură cu împușcăturile.

Pe lângă donația lui Kelce, surorile, în vârstă de 8 și 10 ani, au primit și o vizită din partea fundașului vedetă al echipei, Patrick Mahomes, și a soției sale, Brittany.

Superstarul pop Taylor Swift, care a fost prezentă la Super Bowl, dar nu a participat la parada victoriei, a donat, de asemenea, 100.000 de dolari familiei femeii ucise în schimbul de focuri de armă.

În urma împușcăturilor de la paradă, Kelce a scris că are ”inima frântă” de tragicul eveniment care a avut loc după parada echipei la Super Bowl.

”Inima mea este alături de toți cei care au ieșit să sărbătorească alături de noi și care au fost afectați. KC, voi însemnați totul pentru mine”, a spus el pe platforma X, fosta rețea Twitter.

Kelce a fondat Eighty-Seven & Running - numit astfel deoarece numărul tricoului său este 87 - în urmă cu aproape un deceniu pentru a ajuta ”tinerii defavorizați să se străduiască să devină cetățeni productivi prin îndrumarea și motivarea lor să exploreze și să își dezvolte abilitățile în timp ce învață abilități esențiale pentru viață”, mai arată sursa menționată.

Vezi și: Singapore a "încheiat o înțelegere pentru ca Taylor Swift să nu mai poată concerta în nicio altă țară din Asia de Sud-Est"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel