Singapore a "încheiat o înțelegere pentru ca Taylor Swift să nu mai poată concerta în nicio altă țară din Asia de Sud-Est"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Singapore a încheiat o înțelegere pentru a se asigura că Taylor Swift nu va cânta nicăieri altundeva în Asia de sud-est, a afirmat premierul Thailandei.

Srettha Thavisin a declarat că promotorul AEG l-a informat cu privire la acordul prin care Swift nu va mai susține alte spectacole din cadrul turneului The Eras Tour în Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est.

Vorbind la iBusiness Forum 2024 din Bangkok, el a afirmat că i s-a spus că guvernul din Singapore a oferit între 2 și 3 milioane de dolari (între 1,6 și 2,4 milioane de lire sterline) pe spectacol în schimbul exclusivității pe insulă.

Swift are programate șase spectacole sold-out în Singapore, la Stadionul Național cu o capacitate de 55.000 de locuri, în luna martie.

"Concertele pot genera valoare adăugată pentru economie"

"Guvernul din Singapore este isteț", a declarat Srettha. Fostul magnat imobiliar a adăugat că s-a întrebat de mult timp de ce Swift nu a concertat în Thailanda, iar AEG l-a ajutat să înțeleagă mai multe.

"Dacă ar fi venit în Thailanda, ar fi fost mai ieftin să o organizeze aici și cred că ar fi putut atrage mai mulți sponsori și turiști în Thailanda. Chiar dacă ar trebui să subvenționăm cel puțin 500 de milioane de baht, ar merita", a spus el.

"Dacă aș fi știut acest lucru, aș fi adus spectacolele în Thailanda. Concertele pot genera valoare adăugată pentru economie", a spus el într-un discurs de deschidere a forumului. 

În 2014, Swift plănuise un spectacol la Impact Arena Muang Thong Thani, dar ulterior a anulat concertul sold-out, conform Sky News.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel