Trandafirii criogenați, cadoul pe care nimeni nu-l va putea uita. Sunt ca noi timp de 25 de ani

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
trandafiri criogenați
trandafiri criogenați

Vrei să faci o surpriză de neuitat cuiva drag?

Oferă un buchet de trandafiri criogenați! Ce poate fi mai frumos decât un buchet superb care să reziste până la 25 de ani?! Și - cel mai important - este că nu trebuie să scoți prea mulți bani din buzunar pentru acest lucru! Te încadrezi în maximum 300 de lei.

Cum trebuie să păstrăm un aranjament floral care să dureze chiar mai mulți ani? Care sunt secretele?

Claudia Dora Oprina, designer floral, a explicat cum putem avea grijă de trandafirii criogenați.

”Florile sunt delicate, vor iubire și atenție. Ele nu trebuie așezate în vreun colț, florile se expun la vedere, pentru a fi admirate, dar să și aducă bucurie privitorului. Secretele sunt ușor de descifrat: florile conservate se feresc de razele puternice ale soarelui, de bătaia directă a aerului condiționat și de umezeală. Florile prezervate nu îți ocupă timpul cu întreținerea lor pentru a-și păstra aspectul catifelat, de proaspăt cules”, a spus Claudia Dora Oprina, designer floral.

Se pot criogena trandafiri, bujori, garoafe, crizanteme, hortensie, cale, tuberoze, orhidee și o gamă variată de foliaj.

Dacă dăruiești flori criogenate, nu dăruiești flori, ci ani

”Prin creațiile mele, dăruiesc bucurie și emoție care durează și se păstrează impecabil, ca atunci când au fost dăruite. Sunt persoane care s-au transformat din destinatar în expeditor, care îmi spun "am primit un trandafir criogenat Dora Bloom, acum ceva timp și s-a păstrat intact!" și doresc să ofere la rândul lor un astfel de cadou. Sentiment de mulțumire și satisfacție: magic!”, a mai spus Claudia Dora Oprina, cea care realizează buchete superbe de trandafiri criogenați la Dorabloom.

Vezi și: Idei de rețete pentru Postul Crăciunului. Sunt testate de îndrăgitul pilot Cezar Osiceanu

Trandafirii criogenați sunt rezultatul unui proces special de conservare al trandafirilor naturali. Trandafirul criogenat nu necesită o îngrijire specială pentru a-și păstra aspectul catifelat și imaginea de "proaspăt cules", nu trebuie udat sau tratat, dar este necesar să fie ținut departe de bătaia aerului condiționat, de umezeală și de razele puternice ale soarelui. Un aranjament floral cu trandafiri criogenați este un cadou original, cu ajutorul căruia amintirile se păstrează intact mai mulți ani și poate fi realizat într-o gama variată de culori, conform preferințelor. Aceleași indicații sunt necesare și pentru un aranjament floral cu trandafiri stabilizați (obținuți prin tehnologia modernă care constă în înlocuirea sevei cu o substanță ecologică).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel