Totul despre viața de influencer. Mario Simenn: Nelka, inițial a fost un vis / A fost o perioadă în care m-am pierdut eu pe mine

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Totul despre viața de influencer. Mario Simenn: Nelka, inițial a fost un vis / A fost o perioada în care m-am pierdut eu pe mine/Instagram
EXCLUSIV
Totul despre viața de influencer. Mario Simenn: Nelka, inițial a fost un vis / A fost o perioada în care m-am pierdut eu pe mine/Instagram

Mario Simenn este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați influenceri din România.

Mario se bucură de peste 320 de mii de urmăritori pe TikTok și peste 100 de mii pe Instagram. Am discutat cu el despre online, dar și cât îți poate schimba viața acest mediu.

1. Ești unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, vrem să știm cum a fost începutul tău în mediul online?

Începutul meu în mediul online a fost că al oricărui om, neașteptat. Nu știam vreodată că am să ajung ceva mare ca și personalitate. Într-adevăr personalitatea mea a compensat și am avut un început mai atroce, dacă pot să spun așa. 

2. În tot acest proces al ascensiunii tale, ce ți s-a părut cel mai greu?

În tot acest proces, cred că cel mai greu este să accept părerile oamenilor. Având o imagine bună despre mine, și știind cum sunt eu atunci când opresc camera, câteodată ajung să mă îndoiesc de mine pentru părerile oamenilor. 

3. Cum a fost momentul când oamenii au început să te recunoască pe stradă?

Îmi aduc aminte că a fost ceva pe neașteptate, tocmai mă întorsesem din Republica Cehă (acolo începusem online) și eram destul de cunoscut, și cum am ieșit din bloc au venit 3 fete să facem poză. A fost un sentiment frumos, o validare pe care nu neapărat că o așteptam, dar aveam nevoie de ea în momentul respectiv.

4. Crezi că oricine poate să activeze în acest domeniu?  

Consider că oricine poate fi creativ și să își arate personalitatea, în schimb trebuie să fie conștient/ă de faptul că s-ar putea să îi fie greu psihic.

5. Ești unul dintre cei mai asumați influenceri, te-a costat ceva acest lucru?

M-a costat mult să fiu asumat și să-mi recunosc greșelile. Am făcut multe greșeli peste care mulți oameni nu pot trece pentru că au anumite principii. Și este ceva normal, nu toată lumea trebuie să mă ierte sau să lase în trecut acțiunile pe care le-am făcut.

6. De-a lungul carierei tale ai stârnit multe controverse în Romania, iar printre ultimele a fost chiar Nelka, ce ne poți spune despre perioada aceea?

Nelka, inițial a fost un vis. A fost ceva ce mi-am dorit mult, pentru că în momentul acela, activam în beauty. Am gestionat situația într-un mod defavorabil, însă nu regret nicio secundă acea greșeală. Am reușit să învăț ceva din tot ce s-a întâmplat și am observat unde am greșit, cu ce și când. Iar pentru asta sunt recunoscător. Într-adevăr, a fost o perioadă în care m-am pierdut eu pe mine, în care nu mai știam cine sunt și ce vreau să fac. A fost urât, dar a ieșit și soarele mai apoi.

7. Oamenii nu știu, dar cu siguranță vor să afle de la cineva din interior, cât la % sunt regizate scandalurile de pe internet și ce beneficii aduc?

Pot spune cu mâna pe inima că eu, personal, nu am regizat niciun scandal pe care l-am avut sau în care am fost băgat. Însă, mai pot spune și că mi s-au oferit tot felul de subiecte cu anumiți oameni pentru a începe o ceartă. Evident, am refuzat. Chiar recent am primit un mesaj pe instagram de la o influencerita cunoscută pentru a fi iubita mea de “fațadă”. Sunt multe care sunt regizate, și probabil vor mai fi. 

8. Ți-ai expus viața ca într-un reality-show, regreți ceva până acum?

Se spune că nu trebuie să ai regrete, și dacă aș spune asta m-aș minți pe mine. Da, am regrete în ceea ce privește viața mea personală. Am crezut că a fi influencer înseamnă că arăți fiecare părticică din viața ta, bună sau rea. Detalii despre stilul tău de viață, sau viața amoroasă. Un singur regret am, și anume, faptul că mi-am afișat mult prea mult viața personală.

9. Ne poti spune dacă un influencer se poate întreține cu banii din online sau trebuie să aibă și un job?

Consider că dacă îți place să faci asta, poți să ajungi să te întreții singur, fără un job. Contează foarte mult să pui totul în acest job, sentimente, pasiune și multă muncă. 

10. Ce sfaturi le poți da tinerilor care vor o carieră în online?

Să aibă curaj, să își asume tot ceea ce sunt ei și mai presus de asta să nu le fie frică să greșească. Totodată, să își creeze popularitatea pe muncă lor, și nu pe numele altora. Așa nimeni nu are ce să îți reproșeze.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel