Totul despre Met Gala 2024

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Cu o strălucire excepțională și o eleganță ce eclipsează orice așteptare, Gala Met 2024 o să fie un adevărat festin pentru ochii pasionaților de modă din întreaga lume. Aducând împreună celebrități, designeri de renume și influenceri de seamă.

Când va avea loc Met Gala 2024?

Gala Met 2024 va avea loc luni, 6 mai, la New York, la Metropolitan Museum of Art. Aceasta va celebra noua expoziție a Institutului de Costume, „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”.

Care este tema Met Gala 2024?

Gala Met din 2024 va celebra noua expoziție a Institutului de Costume, „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion", iar codul vestimentar oficial este «The Garden of Time». Expoziția va cuprinde aproximativ 250 de piese rare extrase din colecția permanentă a Costume Institute. Acoperind peste 400 de ani de istorie a modei, piesele vor include modele de Schiaparelli, Dior, Givenchy și multe altele. Unele piese de îmbrăcăminte care sunt prea fragile pentru a mai fi purtate vreodată - cum ar fi o rochie de bal Charles Frederick Worth din 1877 - vor fi, de asemenea, prezentate prin animație video, proiecție de lumină, inteligență artificială, CGI și alte forme de stimulare senzorială.

Cum pot urmări (sau revedea) Met Gala 2024?

Ca și în anii trecuți puteți vedea în direct sosirea pe covorul roșu al Met Gala chiar pe Vogue.com. Co-gazdă pe covor în 2024? Actorul Gwendoline Christie, producătorul și actorul La La Anthony și modelul Ashley Graham. Emma Chamberlain va reveni, de asemenea, în calitate de corespondent special al Vogue pentru a intervieva unele dintre cele mai mari vedete de la gală.

Cine va găzdui Met Gala 2024?

Gazdele Met Gala 2024 sunt Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny și Chris Hemsworth. Ei urmează grupului de vedete de anul trecut: Penélope Cruz, Michaela Coel, Roger Federer, Dua Lipa și Anna Wintour de la Vogue. Aceasta din urmă a condus Met Gala din 1995, transformând-o în mult iubita sărbătoare anuală a modei pe care o cunoaștem astăzi.

Care este codul vestimentar?

Codul vestimentar al galei Met Gala 2024 din acest an este „The Garden of Time”. Inspirat de povestirea cu același titlu a lui J.G. Ballard, scrisă în 1962, poate fi interpretat într-o multitudine de moduri. Cu toate acestea, probabil că vom vedea multe look-uri florale și botanice pe covorul roșu al faimoasei Met Gala.

Ce este Met Gala?

Gala Met este un eveniment caritabil și o strângere de fonduri pentru Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă. În mod tradițional, a fost programată pentru a marca deschiderea expoziției anuale de modă. An de an, evenimentul strânge sume de opt cifre.

What happens at the Met Gala?

Pe scurt: Este un secret. Din acest motiv, oaspeții trebuie să respecte politica de interzicere a telefoanelor (și, prin urmare, a rețelelor sociale). Cu toate acestea, puteți vedea fotografii exclusive din interiorul Gala Met 2023 pe Vogue.com și puteți arunca o privire asupra aranjamentelor de masă, meniului și decorului. Evenimentul implică, de obicei, un artist de profil înalt (precum Rihanna sau Justin Bieber). Iar oaspeții explorează întotdeauna expoziția înainte de a se așeza împreună la cină.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel