Topul celor mai frumoase actrițe. Sunt admirate din toate colțurile lumii

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Le-ai admirat şi le-ai apreciat talentul înnăscut pentru actorie. Iată care sunt cele mai frumoase actriţe de la Hollywood care au făcut furori în lumea filmului.

10. Dakota Fanning

Fiind cea mai tânără actriță din întreaga dinastie de la Hollywood care a fost nominalizată la Screen Actors Guild Award, această tânără și atrăgătoare actriță se află pe locul 10 în topul celor mai frumoase 10 actrițe din 2021. Dakota este o actriță și model american care se străduiește să ajungă în topurile din industria modei și din industria cinematografică.

Ea s-a născut în 1994 și a fost un copil proeminent. După ce a apărut în numeroase filme pentru copii, ea a decis să accepte roluri mai mature ca în Twilight Saga, The Motel Life's Annie James și Coraline. Din 2009, Dakota și-a dus cariera în domeniul modei la un nivel superior după ce a apărut pe coperta unor reviste de modă.

9. Lily Collins

Lily Collin este una dintre cele mai frumoase  tinere actrițe din 2021. Ea definește grația, frumusețea și drăgălășenia, toate combinate. Lilly s-a născut în 1989 și a lucrat încă din copilărie în seriale dramatice BBC. Pe lângă faptul că a luat diferite premii Choice Movie actress și Teens Choice Award, ea este o competitoare care ar vrea să le dea bătăi de cap colegilor ei prin abilitățile sale actoricești. Este cunoscută pentru filmele Stuck in Love, The English Teacher și Love.

8. Nadia Hilker

Nadia Hilker este o actriță germană de film și televiziune, cunoscută mai ales pentru rolul ei din filmul Spring. Hilker are un chip excepțional de frumos, astfel că ocupă locul 8 în topul  celor mai frumoase 10 actrițe din 2021. O puteți vedea în filmul Collide.

7. Jennifer Lawrence

Pe locul 7 pe lista noastră cu cele mai frumoase 10 actrițe din 2021 se află Jennifer Lawrence. Actrița câștigătoare a premiului Oscar este cea mai bine plătită actriță din lume și una dintre cele mai iconice actrițe de la Hollywood. Potrivit revistelor Time și Forbes, Lawrence este una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume.

6. Margot Robbie

Toată lumea vorbește despre ea acum. Este o frumoasă actriță australiană și a jucat în "Lupul de pe Wall Street" alături de Leonardo di Caprio. În 2016, a interpretat-o pe Jane Porter în filmul "The Legend of Tarzan" și pe Harley Quinn în filmul cu supereroi "Suicide Squad". Pe parcursul acestui an, a apărut în filmele: Terminal, Untitled A. A. Milne project, Peter Rabbit și I, Tonya.

5. Shailene Woodley

Shailene Woodley, în vârstă de 25 de ani, cunoscută mai ales pentru seria Divergent, este o actriță atât de frumoasă, având capacitatea de a captiva pe oricine în farmecul ei.. Următorul ei film este continuarea filmului Allegiant partea 2, așteptat să facă afaceri mari în 2017. Shailene este una dintre cele mai admirate actrițe tinere de la Hollywood.

4. Deepika Padukone

Această tânără actriță senzațională este originară din India și a atras atenția aproape tuturor pentru frumusețea și grația ei. Această tânără actriță este una dintre cele mai frumoase actrițe din 2021. Filmul recent al Deepikăi, XXX: The Return of Xander Cage, a fost deja lansat și a marcat un record destul de mare la box office.

3. Emma Watson

Cine nu o cunoaște pe Emma Watson? Aproape jumătate din populația globului este admiratoare a frumuseții ei. Această actriță britanică a lucrat în industrie de la începuturile copilăriei până în prezent, fiind cea mai celebrată tânără actriță. Emma are rolul principal în Frumoasa și Bestia 2017.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru aceste cupluri celebre. 6 vedete care au spus „DA” anul acesta

2. Dakota Johnson

Drăguță și dulce sunt sinonimele Dakotei Johnson, care a devenit celebră în câteva zile pentru rolul ei din Fifty Shades of Gray. Uimitoarea actriță, acum, se află la continuarea filmului numit Fifty Shades Darker. Actrița a devenit destul de faimoasă la o vârstă fragedă de 27 de ani.

1. Alexandra Daddario

Această frumusețe, cu cei mai uimitori ochi, are, practic, strămoși englezi, italieni, cehi și irlandezi. Născută în New York City, SUA, această doamnă de 30 de ani este în fruntea listei noastre cu cele mai frumoase zece actrițe de la Hollywood. Și-a început cariera profesională când avea 16 ani. O putem vedea în filme precum: "Actorii": The Layover, Baywatch, When We First Met, We Have Always Lived in the Castle și Nomis, potrivit wonderslist.com

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel