Topul celor mai bogate actrițe din lume. Pot învârti dolarii cu lopata, la propriu

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Unele dintre cele mai uimitoare actrițe din lume valorează aproape o jumătate de miliard de dolari. Iată care sunt cele mai bogate actrițe, care învârt banii cu lopata.

Iată care sunt cele mai bogate actrițe din lume:

1. Jessica Alba

Jessica Alba și-a început cariera de actriță la vârsta de 13 ani, ajungând la 19 ani în prim plan pentru rolul din Dark Angel. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Alba a jucat în filme remarcabile precum Cei patru fantastici și în continuarea acestuia, Valentines Day și Good Luck Chuck.
În 2012, Alba a cofondat compania The Honest Company, care vinde produse de uz casnic și pentru copii. Începând cu 2019, averea ei netă este estimată la suma impresionantă de 350 de milioane de dolari.

2. Jennifer Aninston

Cunoscută pentru multe lucruri, inclusiv pentru interpretarea lui Rachel Green în Friends, pentru flerul lui Jennifer Aniston pentru comedie în We're The Millers și Horrible Bosses, precum și pentru talentul ei pentru comedii romantice în filme precum The Bounty Hunter și He's Just Not That Into You.
Personalitatea ei fermecătoare și magnetismul de pe ecran au cucerit inimile multora, Aniston câștigând în cele din urmă aproape un milion de dolari pe episod pentru Friends. De-a lungul anilor a câștigat mai multe premii Emmy, Globurile de Aur și Screen Actors Guild Awards. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 240 de milioane de dolari.

3. Julia Louis - Dreyfus

Câștigătoare a 9 premii Emmy, 7 premii Screen Guild și 1 Globul de Aur, Julia Louis Dreyfus a intrat în istorie câștigând mai multe premii Emmy decât oricine altcineva până atunci. Ea este regina marelui ecran, iar cele mai notabile roluri ale sale includ apariții în Seinfeld, Veep și Saturday Night Live.
Dreyfus s-a născut bogată. Fiica lui Gerard Louis-Dreyfus, din grupul Dreyfus, averea ei netă a fost estimată la peste 3 miliarde de dolari în urmă cu câțiva ani. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 200 de milioane de dolari.

4.  Sandra Bullock

Sandra Bullock a început să joace de când avea cinci ani, debutând la Hollywood în filmul Speed, din 1994. Filmul ei de debut a devenit un succes răsunător și a consacrat-o pe Bullock ca o prezență distinsă în industrie. Bullock a continuat să joace în filme aclamate de public și de critică precum Gravity, Miss Congeniality, The Blind Side și Birdbox.
De-a lungul celor două decenii de carieră, Bullock a câștigat mai multe premii Critic's Choice, Screen Actors Guild și Globul de Aur, precum și un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în filmul The Blind Side. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 200 de milioane de dolari.

5. Julia Roberts

Cunoscută pentru totdeauna ca Pretty Woman a industriei cinematografice, Julia Roberts și-a lăsat amprenta la Hollywood cu o serie de filme extraordinare. Ea a câștigat de cinci ori premiul "Cea mai frumoasă femeie din lume" acordat de revista People, un record, și este considerată a fi personificarea frumuseții.
A cucerit inimile multora în filme precum Eat Pray Love, Notting Hill și Runaway Bride. Pentru filmul Mona Lisa Smile, Roberts a fost plătită cu 25 de milioane de dolari, ceea ce a făcut-o cea mai bine plătită actriță din lume la acea vreme. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 200 de milioane de dolari, potrivit funpagess.com

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel