Titanicul va fi reconstruit! Clive Palmer: Este mult mai distractiv să fac Titanicul decât să stau acasă și să-mi număr banii

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Titanic
Titanic

Miliardarul Clive Palmer, care a făcut avere din minerit, și-a înviat visul de a construi o copie a Titanicului, așa cum era înainte de a se prăbuși în iceberg în timpul călătoriei sale inaugurale.

Un miliardar și-a reluat planurile de a construi o replică a Titanicului.

Magnatul minier Clive Palmer a promis că nava va fi "mult, mult mai bună decât originalul". Palmer, din Australia, a lansat pentru prima dată planurile pentru Titanic II în 2012. 

El a spus: "Este mult mai distractiv să fac Titanicul decât să stau acasă și să-mi număr banii." Călătoria inaugurală de la Southampton la New York - la fel ca originalul condamnat - este programată pentru iunie 2027.

Nava va avea aceleași interioare și aceeași dispunere a cabinelor ca și nava originală, precum și o sală de bal, o piscină și băi turcești.

Aproape jumătate din cele 835 de cabine vor fi rezervate pentru pasagerii de la clasa întâi, care vor fi încurajați să se îmbrace ca în anii 1900. Pasagerii de la clasa a treia vor fi tratați cu tocană și piure la mese lungi într-o sală de mese comună - așa cum erau pe vasul original - deși vor fi disponibile și alte mese.

Titanicul a lovit un iceberg în Atlantic și s-a scufundat la 15 aprilie 1912, ucigând aproximativ 1.500 de pasageri și membri ai echipajului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel