TikTok lansează o nouă aplicație, "Notes", în replică la amenințările de interzicere în SUA

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: freepik @cofentist_tm
FOTO: freepik @cofentist_tm

TikTok va concura cu rivalul său din social media, Instagram, prin lansarea unei aplicații dedicate partajării fotografiilor. Compania a anunțat că dezvoltă un "spațiu dedicat" pentru imagini și text.

Conform BBC, unii utilizatori au primit notificări care îi informează că fotografiile pe care le postează vor fi împărtășite într-o nouă aplicație numită "TikTok Notes", dacă nu aleg să oprească acest lucru.

Aceasta reprezintă cel mai recent exemplu de firme de social media care își modelează reciproc produsele. În 2020, Instagram a lansat Reels, un instrument video similar cu TikTok.

"Fenomenul de copiere este galopant pe toate platformele de social media", a declarat pentru BBC Mike Proulx, director de cercetare la firma de analiză Forrester.

Atunci când sunt bine realizate, funcțiile de copiere "dau roade", a adăugat el, dând exemplul momentului în care Instagram a copiat Snapchat cu funcția sa "Stories".

Cu toate acestea, el a subliniat că o mișcare similară a Twitter s-a soldat cu un eșec, astfel că nu există nicio garanție de succes.

Accentul pus de Instagram pe "Reels" i-a frustrat în trecut pe unii utilizatori.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel