Theo Rose, moment de sinceritate. Ce compromisuri a făcut artista: „Lucruri pe care nu le simt”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Theo Rose, sursa instagram
Theo Rose, sursa instagram

Theo rose a vorbit despre compromisurile pe care le face în show-biz. 

Theo Rose este unul dintre tinerii artiști care se bucură de un succes uriaș, în acest moment. 

Reversul medaliei, artista spune că toate proiectele în care se implică o epuizează. Mai mult decât atât, ea recunoaște că acceptă să se implice în campanii pe care „nu le simte” și că promovează lucruri care nu consideră că o reprezintă. Vedeta nu a dezvăluit care sunt acelea și, având în vedere numărul mare de proiecte în care este implicată, e dificil de intuit care sunt acelea care nu îi sunt pe plac. 

„Ce mă deranjează cel mai tare e cantitatea de activități pe care le fac. Eu nu dar cânt, nu doar ies la tv, eu fac mult mai multe chestii. Am proiecte de imagine, reclame, trebuie să fiu prezentă la tot felul de evenimente., lucruri pe care nu le simt neapărat. Sunt puține brandurile cu care mi-ar plăcea mie să mă asociez. Le faci cumva, la nivel de compromis, o perioadă. A venit cu un val de solicitări în tot felul de direcții”, a declarat Theo Rose, în podcastul „Aproximativ discuții”, cu Gojira, de pe YouTube. 

 

“Simt că am 36 de ani”

 Deși este mereu cu zâmbetul pe față, cântăreața a trecut prin momente grele în copilărie, având nevoie chiar și de ajutorul specialiștilor. 

Theo Rose suferă de anxietate încă de la o vârstă fragedă. Artista spune că îm copilărie avea tot felul de gânduri negre și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.  În acele momente, artista a simțit că are nevoie de  ajutorul unui psihoterapeut, pentru a reuși să-și revină.

Pe lângă anxietate, vedeta a recunoscut că s-a confruntat și cu sindromul burnout. Deși are doar 24 de ani, Theo Rose a mărturisit că, la un moment dat, a fost foarte epuizată, încât s-a simțit de 36 de ani. Totul a început în vara anului trecut.

“E greu spre imposibil să îți revii. Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Eram la Master Singer și aveam filmări toată ziua.

Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade.

Acum, în ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci. Cred ca simt că am 35, 36 de ani. Am tras tare mult timp…și cum gândesc. Gândesc mult. Am ratat multe etape ale tinereții. Am luat în serios muzica de prea mică”, a spus Theo Rose în podcastul Aproximativ discuții cu Gojira. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel