The Sex Pistols și Frank Carter își unesc forțele pentru o strângere de fonduri la Bush Hall

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Frank Carter și Paul Cook, Glen Matlock și Steve Jones de la Sex Pistols se reunesc pentru a salva istoricul loc de muzică, Bush Hall, din vestul Londrei, cu două spectacole pe 13 și 14 august 2024.

Sex Pistols, una dintre cele mai influente trupe rock din toate timpurile, va fi alături de energicul Frank Carter la Bush Hall, interpretând integral albumul emblematic din 1977, "Never Mind The Bollocks". Fondurile strânse din aceste concerte de neratat vor fi direcționate direct către conservarea acestui venerat local independent din Londra. Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, 5 iunie.

Sprijinirea Bush Hall, o piatră de temelie a scenei muzicale, este o cauză apropiată atât de Frank Carter, cât și de Sex Pistols. Paul Cook și Steve Jones au crescut în preajma localului și l-au frecventat în tinerețe, iar Frank Carter a cântat la Bush Hall în 2012, la debutul său live cu fostul grup, Pure Love. Fan de-o viață al trupei Sex Pistols, Carter l-a întâlnit pentru prima dată pe Steve Jones în 2008, în timpul unui interviu la emisiunea radio a acestuia, și mai târziu a cunoscut restul trupei prin intermediul unor prieteni comuni. Apropierea lor s-a cimentat datorită iubirii comune pentru muzica live, determinându-i să cânte împreună pentru a ajuta la conservarea acestui local iconic din Londra.

Frank Carter declară: „A fost o bucurie de la început până la sfârșit. Când Sex Pistols te cheamă, tu răspunzi. Sunt foarte încântat să fac parte din acest proiect”.

Paul Cook adaugă: „Facem o acțiune caritabilă pentru Bush Hall alături de talentatul Frank Carter. Vom interpreta melodii ale trupei Pistols pentru a strânge fonduri necesare susținerii localului. Ne-am gândit că ar fi o modalitate excelentă de a preveni falimentul. Acesta este localul meu. Am crescut în Shepherd's Bush și încă locuiesc în apropiere. Ar fi o mare pierdere să dispară, așa că vrem să-l menținem în viață. Așadar, vă așteptăm pe toți la concert!”

Steve Jones comentează: „Dacă ceva nu merge bine, este vina lui Paul”.

Glen Matlock adaugă: „Tind să fiu de acord cu Steve.” El continuă: „Localurile mici sunt esențiale pentru muzica nouă. În aceste spații intime, talentul brut are șansa de a străluci, trupele pot să se conecteze cu adevărat cu publicul lor și spiritul muzicii live prinde viață. Este vital să le păstrăm în funcțiune.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel