Teddy Swims și Will Smith au fost în studio împreună

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Teddy Swims a colaborat la o nouă piesă muzicală alături de Will Smith.

Interpretul hit-ului "Lose Control" nu știe încă ce rezultat va avea munca lor împreună, dar acum se află într-un grup de WhatsApp cu Smith și cu mama sa, o mare fană a starului din "Fresh Prince of Bel-Air".

Într-un interviu acordat pentru NME, el a mărturisit: "Nu sunt sigur ce se va întâmpla și nu pot confirma nimic, dar doar faptul că am avut ocazia să lucrez cu el și să învăț de la cineva care a traversat atât de multe experiențe este incredibil."

"Am fost la el acasă și încercam să o sun pe mama mea prin FaceTime pentru că îl adoră pe Will."

Cântărețul în vârstă de 31 de ani a lăudat pe deplin starul din „Men in Black” - care a stârnit controverse după ce l-a pălmuit pe comedianul Chris Rock, 59 de ani, la gala Oscarurilor din 2022 - adăugând: „Nu am avut ocazia să stau de vorbă cu el, dar este cel mai drăguț tip din toate timpurile”.

În altă parte, artistul piesei „Door” a recunoscut că în momentul în care au terminat „Lose Control”, a știut că va schimba cursul vieții sale.

El a afirmat despre melodia virală: „Atunci când am compus-o, a fost pentru prima dată când am simțit în adâncul inimii că «acest cântec îmi va schimba viața».

„Am știut că melodia va avea același impact și nu am mai experimentat niciodată această senzație în legătură cu vreo altă creație a mea”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel