Tears for Fears - Live in concert 2018, pe Radio DC NEWS

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Josh Sorenson, Pexels
Fotografie de la Josh Sorenson, Pexels

Vineri, 21 octombrie 2022, seria Midnight Live Concerts continuă pe Radio DC NEWS cu Tears For Fears - Live in concert 2018. 

Tears for Fears este o trupă rock înfiinţată în Anglia la începutul anilor 1980. 

Albumul de debut al trupei, The Hurting, a fost lansat în 1983 şi a ajuns pe primul loc în Marea Britanie. Al doilea album al trupei, numit Big Chair, a fost lansat în 1985 şi a ajuns pe primul loc în top 200 Bilboard în SUA.

Concertul va fi difuzat pe Radio DC NEWS vineri, 21 octombrie, de la ora 23:59. Rămâneţi alături de noi! 

În februarie 2022, trupa a lansat un nou album 

Noul material discografic al acestui grup pop-rock se intitulează "The Tipping Point", iar piesele sale abordează chestiuni diverse, precum situaţia democraţiilor ameninţate şi necesitatea parităţii dintre femei şi bărbaţi.

În cântecul "Stay", cei doi membri fondatori ai grupului, Roland Orzabal şi Curt Smith, nu ascund faptul că nu au fost mereu pe aceeaşi lungime de undă pe parcursul carierei lor de 40 de ani. Primul album al formaţiei engleze s-a intitulat "The Hurting" şi a fost lansat în 1983.

"'The Tipping Point' este un album puternic, pentru că este onest. Destinele noastre nu au fost întotdeauna legate, aveam nevoie să creştem separaţi din punct de vedere spiritual înainte de a ne regăsi, odată ajunşi la aceeaşi maturitate", a declarat pentru AFP Roland Orzabal, prezent la Paris alături de colegul său de trupă, scrie Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel