Taylor Swift răspunde zvonurilor despre sarcina Lady Gaga: „E iresponsabil să comentezi despre corpul unei femei”

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Zvonurile privind o posibilă sarcină a lui Lady Gaga au generat numeroase comentarii în rândul fanilor, iar Taylor Swift a intervenit în apărarea acesteia, afirmând că Lady Gaga nu datorează nicio explicație nimănui.

Zvonurile că Lady Gaga ar aștepta primul ei copil au apărut după ce artista a fost văzută purtând ținute supradimensionate, ascunzându-și burtica. Cu toate acestea, ea a abordat direct speculațiile pe rețelele sociale, postând un clip pe TikTok în care a spus: "Nu sunt însărcinată. Doar plâng la sală", indicând că schimbările fizice observate de unii sunt doar rezultatul unor kilograme în plus de care încearcă să scape.

Printre cei care au reacționat în dreptul videoclipului respectiv s-a numărat și Taylor Swift: „Putem să fim cu toții de acord că este invaziv și iresponsabil să comentezi cu privire la corpul unei femei? Gaga nu datorează nimănui nicio explicație. Ca nicio altă femeie, de altfel”.

În apărarea ei a sărit și Sarah Tanno, make-up artist de profesie: „Sincer, este foarte trist că a fost nevoită să abordeze acest subiect, dar a fost necesar, pentru că oamenii comentau despre corpul ei. Ei nu ar trebui să facă asta, de ani de zile se spune că este însărcinată, iar asta doar din cauza felului în care arată în anumite ținute. De ce ai împărtăși un zvon despre o persoană de care îți pasă ori pe care o iubești?”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel