Taylor Swift răspunde la recenzia lui Hugh Grant despre spectacolul de pe stadionul Wembley

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift
Taylor Swift

Taylor Swift i-a răspuns lui Hugh Grant după ce acesta a lăudat concertul ei din cadrul turneului Eras Tour, desfășurat pe stadionul Wembley în weekend.

Actorul din "Notting Hill" a postat duminică pe X (fostul Twitter) o recenzie pozitivă a concertului pe care superstarul pop l-a susținut sâmbătă la Londra.

"Dragă @taylorswift13, ai un spectacol incredibil, o echipă uimitoare și un prieten gigantic foarte ospitalier și excelent (#tequilashots). Mulțumesc foarte mult de la un băiat bătrân din Londra, soția lui și emoționata noastră fiică de 8 ani #halfgirlhalfbracelet," a scris el.

Hugh Grant, care a venit la concert împreună cu soția sa, Anna Eberstein, și fiica lor de opt ani, a urmărit spectacolul din zona VIP. Alături de ei s-au aflat iubitul lui Taylor, Travis Kelce, și alte vedete, printre care Tom Cruise, Mila Kunis, Ashton Kutcher și Greta Gerwig.

Taylor Swift a observat feedback-ul lui Hugh și a răspuns: "Ca fan Hugh Grant de mult timp, acest tweet este foarte important pentru cultura mea."

Pe lângă Hugh, printre invitații VIP s-au numărat și Paul McCartney, Prințul William, Nicola Coughlan, Andrew Scott și Phoebe Waller-Bridge.

Taylor a cântat în fața a aproape 90.000 de oameni pe stadionul Wembley vineri, sâmbătă și duminică seara. Ea se va întoarce pe stadion pentru alte cinci spectacole în luna august.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel