Taylor Swift a înghițit un gândac pe scena din Londra: Este atât de ridicol

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Taylor Swift a înghițit un alt gândac pe scena din Londra.

Megastarul pop, în vârstă de 34 de ani, a avut parte de astfel de incidente ocazionale în timpul concertelor sale în aer liber. Acest lucru s-a întâmplat din nou duminică, 23 iunie 2024, la cel de-al treilea concert din cadrul turneului "Eras Tour" pe stadionul Wembley, în timpul interpretării versiunii de 10 minute a piesei "All Too Well".

În timp ce cânta versul "Și uit de ce a trebuit să", ea a întrebat publicul plin de fani: "Am înghițit un gândac, puteți să cântați?"

Interpreta hitului "You Need To Calm Down", al cărei iubit Travis Kelce, de asemenea în vârstă de 34 de ani, a făcut o apariție surpriză la spectacolul din Londra, și-a întrerupt recent setul în timpul concertului din Chicago, Illinois. A întors spatele publicului în timp ce avea o criză de tuse severă, iar după ce și-a recăpătat calmul, Taylor a recunoscut că o insectă i-a intrat în gură.

Ea a explicat: "Am înghițit un gândac. Îmi pare atât de rău... Sunt bine... E doar o prostie. Este atât de ridicol."

Taylor s-a întors apoi și a spus în glumă: "Oh, delicios. Există vreo șansă ca nimeni să nu fi văzut asta? E în regulă. Am înghițit-o."

"Asta se va întâmpla din nou în seara asta. Sunt atât de multe insecte. Sunt o mie. O să încerc să evit pe cât posibil."

Taylor și-a recăpătat vocea și a continuat spectacolul la stadionul Wembley fără alte incidente legate de insecte.

Problema cu insectele a venit după ce cântăreața a avut un incident tehnic mai devreme în acea seară, când microfonul ei nu a funcționat în timpul lansării piesei "Lover".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel