Taylor Swift a fost numită miliardară de către Forbes

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift
Taylor Swift

Taylor Swift a fost numită miliardară de către Forbes.

Marți, s-a anunțat că vedeta muzicală a intrat pentru prima dată pe lista anuală a miliardarilor Forbes, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari (875 milioane de lire sterline).

Artista în vârstă de 34 de ani a făcut istorie, devenind primul muzician care a obținut statutul de miliardar doar pe baza muzicii și a performanțelor sale.

"În octombrie 2023, Taylor Swift a realizat o performanță pe care niciun alt muzician nu a mai reușit-o până acum: a devenit miliardară strict din câștigurile obținute din muzica și spectacolele sale", a scris Forbes într-un articol publicat marți.

Turneul record al lui Taylor pe cinci continente Eras, care a început în Arizona în martie 2023 și va dura până pe 8 decembrie, este primul turneu care a avut încasări de peste 1 miliard de dolari (795 de milioane de lire sterline), potrivit clasamentelor de sfârșit de an ale companiei Pollstar.

Forbes estimează că interpreta hitului All Too Well a câștigat 500 de milioane de dolari (398 de milioane de lire sterline) din drepturi de autor și turnee, iar alte 500 de milioane de dolari din catalogul său muzical. De asemenea, se estimează că ea a câștigat aproximativ 125 de milioane de dolari (99 de milioane de lire sterline) din proprietăți imobiliare.

În luna octombrie a anului trecut, Taylor a lansat un film de concert, Taylor Swift: The Eras Tour, care ar fi avut încasări de aproximativ 250 de milioane de dolari, devenind astfel filmul de concert cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Taylor se alătură designerului Christian Louboutin și legendei NBA Earvin 'Magic' Johnson pe lista miliardarilor debutanți.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel