Taylor Swift a fost apreciată pentru generozitatea sa. Artista a făcut o donație generoasă la Liverpool

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Taylor Swift
Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Taylor Swift a fost apreciată de o organizație caritabilă din Liverpool pentru o "donație generoasă" care a susținut cauza lor.

În vârstă de 34 de ani, vedeta a susținut trei concerte la Anfield, în orașul din nord, în cadrul turneului său record Eras World Tour.

În timpul vizitei sale acolo, Taylor a făcut în secret o donație uriașă către organizația locală de caritate The St Andrew's Community Network, care se ocupă cu consolidarea comunităților locale prin furnizarea de bănci alimentare și cămări alimentare comunitare în oraș.

Caritatea a anunțat vineri că Taylor Swift a făcut această donație, exprimându-și încântarea în următorul mod: "Suntem extrem de încântați că Taylor Swift a donat la noi după cele trei spectacole incredibile."

Referindu-se la unul dintre cântecele ei, organizația de caritate a adăugat: "În timp ce sperăm la ziua în care totul s-a schimbat și sprijinul nostru nu va mai fi necesar, donații precum cele ale lui Taylor fac diferența. Vă mulțumim pentru că lăsați moștenire!"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel