Tatăl Cristinei Cepraga s-a stins din viață. Primele declarații ale vedetei: „Probabil e o eroare medicală”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cristina Cepraga, sursa foto Facebook
Cristina Cepraga, sursa foto Facebook

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga a murit la 76 de ani. Cristina, fiica lui, este îngenuncheată de durere.

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani. Fiica lui este devastată de durere și spune că totul s-a petrecut într-un mod fulgerător. Cristina Cepraga spune că nu vrea să dea declarații despre cauza morții, dar presupune că ar fi vorba despre o eroare medicală și dă vina pe spitalele din România. 


Vedeta de televiziune spune că știa despre problemele de sănătate ale tatălui ei, dar nu se aștepta nici măcar o secundă că acesta se va stinge din viață într-un mod atât de fulgerător. 


"Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi", a declarat Cristina Cepraga, pentru Fanatik

Citește și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în carantină post-COVID. ”Temi deja așteaptă să rupă ușa mâine. Poate să iasă”

Teofil Octavian Cepraga a fost unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România, cu o carieră de peste 50 de ani. A fost reporter, redactor, redactor de rubrică, dar și prezentator la radio. 


Între anii 1992 – 1996 , regretatul jurnalism a fost redactor-șef adjunct, Secretar general de redacție și realizator la Departamentul de emisiuni informative al TVR. 


Începând cu anul 1997 a produs mai multe emisiuni audiovizuale. Acesta a fost căsătorit cu Alexandra, un nume important în istoria postului TVR. 


Cristina Cepraga a plecat definitiv din România în urmă cu 20 de ani. Cristina nu a renunțat la pasiunea pentru actorie și a devenit producător muzical. Vedeta a fost căsătorită cu un francez, timp de 15 ani și este mama unei fetițe pe nume Aurora May. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel