Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în carantină post-COVID. ”Temi deja așteaptă să rupă ușa mâine. Poate să iasă”

Antonio Grigore |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

La câteva zile după ce au sărbătorit cei 27 de ani de căsătorie, Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au trezit la realitate: aflat că au COVID.

Monica Davidescu a putut vorbi mai liniștită de cele întâmplate, întrucât momentele mai delicate au trecut. Depistați cu Covid în cursul săptămânii trecute, Aurelian Temișan, Monica Davidescu și Dora, fiica acestora, au fost nevoiți să intre în carantină.

Actrița spune că se simte bine, dar perioada de inactivitate i se pare foarte greu de suportat. ”Nu mai am răbdare, am nevoie să fac ceva”, a declarat Monica.

”Dora și Temi (Aurelian Temișan) au fost pozitivați de marțea trecută. Temi deja așteaptă să rupă ușa mâine (marți n.r.), așa mi-a zis să spun, că el o să rupă ușa mâine, pentru că poate să iasă. O să am și eu pe cine să trimit să mai cumpere niște portocale, să ne mai facem sucuri”, spune Monica Davidescu râzând.

”Eu o să rămân (în carantină) până vineri, Dora, pentru că are sub 12 ani și nu a fost vaccinată, va rămâne și ea până vineri, dar și ea a ieșit astăzi negativă la COVID, așa că suntem bine”, a asigurat Monica, într-o intervenție la Prima Tv.

De unde au ”luat” virusul

Monica Davidescu a a evitat să își dea cu părerea cu privire la sursa infectării cu Covid, declarând doar că acest lucru se putea întâmpla în oricare dintre locurile publice aglomerate. 

Nu este vorba doar de școală, este vorba de mall-uri, de piețe, magazine. Este un virus care se transmite în această formă mult mai ușor, nu se găsește doar la școală sau la teatru. Spun asta pentru că, dacă zicem că de la școală se îmbolnăvesc cei mai mulți, mi-e teamă ca cineva să nu vină cu ideea <hai, să închidem iarăși> și să lăsăm toate spațiile celelalte să funcționeze aglomerate”, a avertizat actrița.

Citește și: Sandra Izbașa, poveste de dragoste ca în filme. Gimnasta s-a îndrăgostit pentru prima dată la 30 de ani: „Nu am avut timp de relatii”

Djokovic, DIETA care-l ține în formă. Cum arată MENIUL și ce obiceiuri are: Fac asta aproape în fiecare zi din viața mea

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, 27 de ani de căsătorie

Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc Monica și Temi au sărbătorit, pe 13 ianuarie, 27 de ani de la căsătorie, timp în care relația acestora pare că a rămas la fel de sudată ca la început.

Aurelian Temișan  a ținut să marcheze momentu și i-a transmis Monicăi un mesaj extrem de emoționant, în ”văzul lumii”, mai exact pe pagina sa 

 ”27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram în cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine. Te-am privit și ți-am spus: ‘simplu Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni’, a ținut să transmită Aurelian Temișan, pe pagina sa de Insta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel