Sandra Izbașa, poveste de dragoste ca în filme. Gimnasta s-a îndrăgostit pentru prima dată la 30 de ani: „Nu am avut timp de relatii”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sandra Izbasa și Răzvan Bănică, foto Instagram
Sandra Izbasa și Răzvan Bănică, foto Instagram

Sandra Izbașa și actorul Răzvan Bănică trăiesc o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. Cei doi s-au cunoscut după ce fosta gimnastă împlinise 30 de ani și este prima relație a acesteia.

Multipla campioană olimpică a fost invitată în emisunea  “40 de întrebări cu Denise Rifai”,  unde a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Răzvan Bănică. 

Cei doi s-au cunoscut după ce sportiva împlinise 30 de ani și au început o poveste de dragoste. Deși pare ciudat, aceasta este prima relație a Sandrei. 

"La 30 de ani. Poate ca suna dubios, dar la 30 de ani. Nu am avut timp de relatii. Nu au fost relatii. Nu poti sa faci doua lucruri in acelasi timp si sa le faci si bine.

Iar eu m-am axat pe sport, pe sportul de inalta performanta. Chiar nu a fost o relatie, dar da, la 30 de ani...avand in vedere ca am iesit din sportul de inalta performanta la varsta de 24 de ani, eu nu am avut acelasi parcurs ca al unui adolescent normal. In momentul in care am renuntat la sport, am avut timp sa mai cunosc oameni si sa ma indragostesc", a spus Sandra Izbașa în emisiunea de la Kanal D.

Cum a cucerit-o Răzvan Bănică

„Cu tot ceea ce este el, inteligent, carismatic, modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-era teamă de așa ceva, dar după câteva întâlniri mi-am dat seama că ne completăm, că formăm un cuplu perfect”, a mai spus sportiva.

Cei doi s-au căsătorit în 2021.

Sandra Izbașa a fost criticată că s-a retras „prea devreme”

Sportiva de aur a României, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, Sandra Izbașa este una dintre sportivii de performanță care în  ciuda  unei accidentari grave au găsit puterea să lupte și să urce din nou pe podium. La vârsta de 24 de ani s-a retras din competiții și a devenit antrenor la Clubul sportiv al Armatei Steaua, fiind și cea mai tânără sportivă care a primit gradul de locotenent, în prezent având titulatura de căpitan.

Citește și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu, în carantină post-COVID. ”Temi deja așteaptă să rupă ușa mâine. Poate să iasă”


„Ceea ce s-a scris, că m-am retras destul de devreme, după 20 de ani într-un sport de înaltă performanță, tu vii și îmi spui că m-am retras prea devreme? Fă tu, nu mă refer la tine (n.r Denise Rifai), ci la cel care a scris. Fă tu sport timp de 20 de ani și vezi când trebuie să te retragi. M-am retras atunci când am simțit”, a spus Sandra Izbașa la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel