Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Actrița Tania Popa joacă în filmul produs de Selly, Buzz House și a povestit prima interacțiune pe care a avut-o cu influencer-ul.

Toți colegii de breaslă a influencer-ului îl numesc "dictator" din varii motive, că uneori este destul de dur cu ei, că pentru vârsta lui este prea serios, dar așa este când conduci un business care îți generează foarte mulți bani, nu prea mai poți să râzi cu oricine și oricând.

Tania Popa, o actriță foarte cunoscută în România a vorbit despre faptul că "dictatorul" nu a "slabit-o" nici pe ea din întrebări în ceea ce o privea, mai exact profesia de actor. Tania a povestit despre faptul că a simțit în glasul lui Selly o urmă de șefie.

"Când Selly, care este mai mic decât fiica mea, mi-a zis:"Aha, acum urmează momentul acesta, cum o să faci?", m-a rugat el pe mine să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine. În capul meu a fost: " 'Tuți... " și i-am zis că sigur, cum să nu. Era scena intrării în casă, nu știu ce ți-a venit ție. Nu s-a simțit că vrei să arăt pentru voi, s-a simțit ca și cum "Ia, fă-mă să râd".

Mă bucur că am zis-o în sfârșit, dar jur că m-am distrat. Am fost crispată la început, în prima zi că nu știam cum să caut pe Google să văd cine sunt oamenii de lângă mine, dar în ultima zi când n-a fost Selly ne-am distrat, am râs mult", a povestit Tania Popa, în podcast-ul M.C.N.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel