Sufletul tău pereche platonic, în funcție de semnul tău zodiacal

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Fiecare semn zodiacal are sufletul său pereche romantic. Dar știai că ai și un suflet pereche platonic în funcție de semnul tău zodiacal? Totul se reduce la semnele zodiacale care rezonează cel mai mult unul cu celălalt, dar care tind să funcționeze mai bine într-un cadru platonic. Poate ca prieteni, colegi de muncă, profesori, părinți și așa mai departe.

Berbec și Capricorn

La prima vedere, ai putea crede că Berbecul și Capricornul nu au sens ca suflete pereche platonice. La urma urmei, Berbecul și Capricornul formează între ei un aspect pătrat. Dar ambele semne cardinale au o mulțime de asemănări care le fac să se admire unul pe celălalt în relațiile platonice.

Atât Berbecul, cât și Capricornul sunt persoane ambițioase și curajoase. Berbecul își exprimă acest lucru prin impulsivitate înflăcărată și acțiuni îndrăznețe, în timp ce Capricornul este mai constant și mai ponderat în abordarea lor. Acest punct comun de ambiție și neînfricare îi face atât pe Berbec cât și pe Capricorn să se respecte mult unul pe celălalt. Este posibil ca Berbecul și Capricornul să nu fie întotdeauna pe aceeași lungime de undă unul cu celălalt și să aibă conflicte din când în când, dar recunosc puterea și convingerea celuilalt. De fapt, Berbecul îl poate face pe Capricorn să fie mai încrezător și mai deschis la noi aventuri, în timp ce Capricornul îi poate insufla Berbecului un simț sănătos de prudență și răbdare prin interacțiunile lor.

Gemeni și Taur

Ca semne zodiacale adiacente, Taurul și Gemenii nu se aseamănă deloc. Taurul este un semn de pământ fix, în timp ce Gemenii este un semn de apă mutabil. Dar sunt suflete pereche platonice unul pentru celălalt, deoarece amândoi sunt amatori de distracție în esența lor și nu le plac conflictele de niciun fel. Atât Gemenii, cât și Taurii preferă să se bucure de momentele frumoase și să aibă conversații grozave.

Taurul este un iubitor desăvârșit al lucrurilor frumoase din viață și nu este atât de închis față de experiențele noi pe cât îi fac unii oameni să pară. Ei chiar se bucură să încerce lucruri noi atunci când acestea aduc confort și lux în viața lor și le stimulează toate simțurile. Acest lucru face ca perechea platonică a Taurului cu Gemenii să fie una excelentă, deoarece Gemenii trăiesc pentru experiențe și aventuri noi. Mai ales cele care le stimulează mintea și îi expun la un nou cerc de prieteni. Desigur, Taurul poate deveni posesiv uneori, iar Gemenii pot spune câteva lucruri fără sens, dar acești doi vor fi întotdeauna sufletele platonice ale celuilalt.

Fecioară și Rac

Fiind o pereche pământ-apă, Fecioara și Racul se înțeleg bine împreună și se pot afla adesea în relații romantice. Dar acești doi tind să fie mai degrabă suflete pereche platonice. Fie ca părinte și copil sau colegi care adoră să trăncănească despre serialele preferate, Fecioara și Racul sunt foarte sentimentali unul cu celălalt și au grijă de sentimentele celuilalt.


Asocierea Racului cu Fecioara poate întări Racul în fața criticilor și poate înțelege valoarea căsătoriei dintre emoții și practicitate. Asocierea Fecioarei cu Racul poate face ca Fecioara să fie mai blândă în felul în care vorbește și mai puțin stresată de minusculele lor defecte în viață. Cei doi devin adesea confidenți și se ajută reciproc să înțeleagă viața dintr-o perspectivă nouă, ceea ce îi face suflete pereche platonice perfecte.

Leu și Balanță

Întotdeauna este o explozie atunci când Leul și Balanța sunt în casă. Fiind o pereche foc-aer, cei doi pot fi grozavi în relațiile romantice, dar funcționează mai bine ca suflete pereche platonice. Mai ales ca prieteni.

Leului și Balanței le place să socializeze și să se distreze. De asemenea, le pasă foarte mult de imaginea personală și de promovarea lor în lume. Dar Leul o exprimă mai mult într-un mod mai mare decât viața, de genul "aici pentru a câștiga", în timp ce Balanța preferă să fie mai incluzivă și să își construiască rețeaua pe măsură ce își cuceresc ambițiile. Asocierea lor împreună temperează orgoliul Leului și adaugă mai mult panaș stilului Balanței. Bineînțeles, ca pereche de semne fixe și semne cardinale, Leul și Balanța vor avea adesea certuri și vor fi încăpățânați în privința pozițiilor lor. Dar, la sfârșitul zilei, se susțin reciproc și sunt suflete pereche platonice.

Săgetător și Vărsător

Săgetătorul iubitor de distracție, vorbăreț și onest este sufletul platonic al Vărsătorului conștient de comunitate și vizionar, și viceversa. Fiind o pereche aer-focos, se regăsesc adesea în situații romantice, dar se descurcă și mai bine ca prieteni, părinte și copil sau colegi.

Atât Săgetătorul, cât și Vărsătorul adoră să învețe lucruri noi și să-și extindă orizonturile. Dar Săgetătorul este cel care își asumă mai multe riscuri dintre cei doi, în timp ce Vărsătorul este cel mai ambițios. Între ei există întotdeauna o energie degajată. Bineînțeles, ca semn mutabil și fix repsectiv, Săgetătorul tinde să se ia după Vărsător de cele mai multe ori, dar fiecare are un efect pozitiv asupra celuilalt. Săgetătorul îl ajută pe Vărsător să fie mai conștient din punct de vedere social, în timp ce Vărsătorul îl poate ajuta pe Săgetător să ducă la bun sfârșit proiectele pe care le începe și să nu renunțe la mijloc. Cei doi sunt suflete pereche platonice unul pentru celălalt.

Pești și Scorpion

Fiind o pereche apă-apă, Peștii și Scorpionul pur și simplu au sens împreună și se regăsesc adesea în relații romantice. Dar Scorpionul și Peștii sunt mai bine ca suflete pereche platonice. Mai ales ca prieteni și confidenți. Atât Peștii, cât și Scorpionul au temperamente emoționale foarte asemănătoare. Sunt fascinați de misterele vieții și de fantezie, sunt profund legați de emoțiile lor și nu le este rușine să se exprime așa cum sunt. Doar că o fac în moduri ușor diferite, deoarece Pești este un semn mutabil, în timp ce Scorpionul este un semn fix. Asocierea cu Scorpionul îi poate face pe Pești să fie mai conștienți de realitățile mai dure ale lumii și să rămână mai atenți atunci când sunt afară. Asocierea cu Peștii poate tempera pesimismul natural al Scorpionului și îi poate insufla un sentiment de magie și speranță. Cei doi au rareori dezacorduri, dar atunci când au, nu pun capăt rapid asocierii lor, datorită modului profund în care țin unul la celălalt. Acest lucru le permite Peștilor și Scorpionului să lucreze prin diferențele lor și să continue să fie o influență pozitivă unul asupra celuilalt, potrivit yourtango.com

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel