Steven Tyler scapă de acuzații de agresiune sexuală. Judecătorul respinge procesul

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Astăzi este ziua lui Steven Tyler! Artistul a împlinit 76 de ani
Astăzi este ziua lui Steven Tyler! Artistul a împlinit 76 de ani

O acțiune în justiție pentru agresiune sexuală împotriva lui Steven Tyler a fost respinsă.

Solistul trupei Aerosmith a fost dat în judecată în noiembrie de către fosta modelă adolescentă Jeanne Bellino, care l-a acuzat că a agresat-o sexual de două ori într-o singură zi în 1975, când ea avea 17 ani. Ea a intentat procesul în baza Legii privind Protecția Victimelor Violentei Motivate de Gen din New York City, care a prelungit termenul de prescripție pentru anumite infracțiuni pretinse.

Miercuri, judecătorul districtual Lewis Kaplan din Manhattan a afirmat că acuzațiile trebuiau să îndeplinească anumite criterii pentru a beneficia de lege și cererea lui Bellino nu a calificat, deoarece ea nu a pretins că conduita lui Tyler a prezentat un "risc serios de vătămare fizică".

Potrivit Reuters, el a decis că Bellino a dat dovadă de o "lipsă de diligență" prin faptul că nu a dat în judecată în temeiul Legii Victimelor Copiilor, care a venit înainte de Legea privind Protecția Victimelor Violentei Motivate de Gen.

În urma respingerii, avocatul lui Tyler, David Long-Daniels, a declarat: "Suntem de acord cu raționamentul judecătorului și suntem recunoscători pentru acest rezultat în numele clientului nostru."

Bello are timp până pe 13 martie să își modifice plângerea, conform rapoartelor TMZ.

În plângerea inițială, Bellino a pretins că Tyler a sărutat-o, a pipăit-o și a simulat un act sexual de două ori în aceeași zi în 1975.

Muzicianul, în vârstă de 75 de ani, a negat "vehement" acuzațiile ei la momentul respectiv.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel