Steve Harley a murit la 73 de ani

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Solistul trupei Cockney Rebel a murit la locuința sa din Suffolk, duminică dimineață (17.03.24), înconjurat de familie, după ce s-a luptat cu cancerul.

Fiica sa, Greta, a scris într-o declarație: "Știm că oamenii din întreaga lume îi vor simți cu disperare lipsa.

"Oricine l-a cunoscut, inima lui emana doar elemente de bază. Pasiune, bunătate, generozitate, și multe altele, din abundență. Cântecul păsărilor din pădurea lui pe care o iubea atât de mult cânta pentru el. Casa lui a fost umplută de sunetele și râsetele celor patru nepoți ai săi."

Vestea tristă vine la doar câteva săptămâni după ce echipa artistului de la "Make Me Smile (Come Up and See Me)" a dezvăluit că Steve spera să se întoarcă pe drumuri anul viitor.

Ei au împărtășit pe rețelele de socializare luna trecută:

"Din cauza tratamentului în curs de desfășurare pentru cancer, Steve nu se poate angaja la niciun concert în 2024. Steve speră că anul viitor va fi cu totul diferit. El apreciază toate cuvintele voastre bune și urările de bine. Echipa SH".

Cântărețul de la "Tumbling Down" - care s-a luptat cu poliomielita și a fost spitalizat de mai multe ori ca urmare a acestei boli în copilărie - s-a bucurat de succes la începutul anilor 1970 ca membru al trupei Cockney Rebel.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel