Status Quo intenționează să oprească "Rockin' All Over The World"

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Status Quo se va opri din "Rockin' All Over the World" după șase decenii.

După ultimul concert din actualul turneu, care va avea loc pe 23 august la Vivary Park în Taunton, Somerset, legendarul grup rock intenționează să se retragă de pe scenă.

Chitaristul și vocalistul Francis Rossi, în vârstă de 75 de ani, a declarat pentru The Mirror: "Nu cred că vom mai merge în turneu. În ceea ce-i privește pe ceilalți membri ai trupei, și pentru ei este ultimul turneu. Pur și simplu nu ne văd făcând asta din nou."

Rossi a refuzat să numească acest turneu drept "turneul de adio", deoarece au mai făcut acest lucru cu turneul "End of an Era" din 1984 și apoi s-au reunit.

"Nu am vrut să prezentăm acest turneu actual spunând că este ultimul. Am făcut-o o dată și apoi am fost constrâns să mă întorc, dar asta e o altă poveste", a explicat el.

Amintindu-și de prima lor despărțire, Rossi a spus: "Ne-am despărțit cu adevărat, iar unul dintre manageri a venit la mine cu o poveste, spunând că Rick [Parfitt] avea din nou probleme cu banii, ceea ce se întâmpla adesea cu Rick. Așa că am spus: 'Bine, vom mai face un album - In the Army'. Cine știe, poate vom primi o ofertă uriașă pentru a relua activitatea Quo, dar nu cred. Ezit să spun că acesta va fi ultimul turneu, dar, sincer, nu pot să cred că va continua."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel