Sora și fratele cântăreţei Celine Dion critică filmul "Aline", inspirat din viaţa acesteia

Antonio Grigore |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Atât sora, cât și fratele lui Celine Dion au criticat ferm filmul "Aline", cu două zile înainte de lansarea acestuia în cinematografele din Canada după un debut foarte bun în Franţa.

 

Pelicula inspirată din viaţa starului din Quebec a generat o serie de controverse.

"Nu recunosc limba, nu îmi recunosc familia, nu recunosc rădăcinile noastre", a declarat marţi seară Claudette Dion, sora şi naşa vedetei internaţionale.

Claudette şi Michel Dion au criticat pelicula pentru "umorul care îşi ratează ţinta" şi pentru unele scene care merg "prea departe".

"Mama nu i-a vorbit niciodată aşa lui Rene (soţul lui Celine, n.red.), iar lui Celine nu i-a lipsit niciodată nimic. Părem o bandă de morocănoşi", a comentat ea.

Filmul, regizat şi jucat de Valerie Lemercier, este inspirat din viaţa divei canadiene. El spune povestea lui Aline Dieu, o cântăreaţă din Quebec propulsată la rangul de vedetă datorită vocii sale excepţionale.

"Filmul pe care l-am văzut, eu şi Claudette, nu este tocmai ceea ce ne aşteptam", a reacţionat şi Michel Dion, care a însoţit-o pe Celine Dion în turneu timp de 30 de ani ca director de scenă.

Celine și Nadia Comăneci, în 1996

Citește și: Filmele patriotice doboară toate recordurile în China: "Bătălia de la lacul Changjin", încasări de 880 de milioane de dolari


În Franţa, pelicula ocupă locul al doilea în box-office, după două săptâmâni de prezenţă pe ecrane. În afară de Valerie Lemercier, filmul, prezentat în afara competiţiei la Festivalul de Film de la Cannes în luna iulie, beneficiază de o distribuţie formată exclusiv din actori din Quebec 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel