Șocant! Shakira, atacată în timpul filmărilor! Cine a venit în ajutorul ei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira anunță revenirea cu un nou album după o pauză de șapte ani! Ce surprize ne pregătește/ Facebook Shakira
Shakira anunță revenirea cu un nou album după o pauză de șapte ani! Ce surprize ne pregătește/ Facebook Shakira

În timp ce filma videoclipul unei noi melodii pe care urmează să o lanseze, Shakira a trăit momente neașteptate care au provocat-o să strige de spaimă.

În timp ce filma videoclipul unei noi melodii pe care urmează să o lanseze, Shakira a trăit momente neașteptate care i-au provocat să strige de spaimă.

În videoclip se poate observa cum Shakira era îmbrăcată în sirenă, întinsă pe un pat de gunoaie, înainte să fie luată prin surprindere.

1. Șocant! Sh... (shakira_98683700.jpg)

Pe platoul de filmare, cântăreața s-a întâlnit cu un șobolan care a stat ascuns prin recuzita pentru clip.

La filmările pentru piesa ei viitoare în colaborare cu Manuel Turizo, numită "Copa Vacia", Shakira a avut parte de un moment neobișnuit. În timp ce se afla întinsă pe niște gunoaie, o rozătoare a trecut foarte aproape de ea, părând că o "atacă". Eroul momentului a fost chiar Manuel Turizo, care a intervenit pentru a-i proteja.

Shakira a făcut o glumă amuzantă în descrierea clipului postat pe Instagram, menționând: "Lucrurile care li se întâmplă chiar și sirenelor". Melodia "Copa Vacia" urmează să fie lansată în curând, iar incidentul cu rozătoarea a adăugat un element neașteptat în culisele filmărilor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel