Snow Patrol dezvăluie primul album ca trio și un turneu

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Concert Snow Patrol
Concert Snow Patrol

Snow Patrol revine în forță cu noul album "The Forest Is The Path".

Cunoscuți pentru hitul "Chasing Cars", formația este acum un trio compus din Gary Lightbody, Nathan Connolly și Johnny McDaid, după plecarea toboșarului Jonny Quinn și a basistului Paul Wilson.

Noul album, o continuare a "Wildness" din 2018, va fi lansat pe 13 septembrie și este produs de Fraser T Smith (Adele, Dave, Stormzy) împreună cu trupa.

Single-ul principal, "The Beginning", lansat deja, marchează un nou început pentru trupă, care a anunțat și un turneu de arenă în Marea Britanie și Irlanda pentru 2025.

Gary Lightbody a declarat: "În prima zi am scris 'The Beginning', de la început până la sfârșit."

Johnny McDaid a adăugat: "Și a înregistrat vocea într-o singură dublă, imediat după ce a scris versurile. Are această calitate care te face să simți că vezi în sufletul cuiva."

Gary se destăinuie despre cum, după ce nu ai fost într-o relație mai mult de un deceniu, dragostea pentru acea persoană se estompează în timp, dar rămâne mereu în fundal.

El a explicat: "Nu am mai fost într-o relație de foarte mult timp, 10 ani sau mai mult, așa că pentru mine, dragostea la distanță înseamnă felul în care o relație rămâne în memorie după 10 ani. Nu mă gândisem la asta înainte ca fiind departe pentru a scrie despre dragoste. E ca și cum, atunci când ești îndrăgostit, stai în holul Empire State Building. Când te-ai despărțit de acea persoană, ești pe stradă. Încă mai poți vedea clădirea, dar nu mai ești înăuntru. Iar când au trecut 10 ani, acum stai în Brooklyn și te uiți la orizontul Manhattanului."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel