Slash spune că în 2025 este totul despre Guns N' Roses

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
GUNS N’ ROSES, pe Arena Națională București
GUNS N’ ROSES, pe Arena Națională București

Slash a declarat că 2025 este anul Guns N' Roses.

Recent, chitaristul legendar a sugerat că trupa lucrează la primul lor album de la 'Chinese Democracy' din 2008, la care nu a participat. El a dezvăluit, de asemenea, că se discută despre organizarea unui mic turneu și că speră să pregătească câteva melodii noi pentru fani.

Slash a declarat pentru Loudwire Nights: "Voi intra în studio cu The Conspirators [proiectul său cu Myles Kennedy] pentru a înregistra un nou album, iar în 2025 ne vom concentra pe Guns N' Roses."

Referindu-se la planurile trupei, el a continuat: "Încercăm să pregătim niște lucruri. Se pare că vom avea un mic turneu în vara anului viitor. Am auzit un zvon despre asta, așa că ne vom concentra pe acest aspect. Dar, înainte de asta, urmează turneul S.E.R.P.P.E.N.T. și apoi The Conspirators."

El a glumit: "Asta mă ține departe de necazuri, cum se spune."

Slash a lansat recent albumul de blues "Orgy Of The Damned", în timp ce basistul Duff McKagan se pregătește pentru un turneu solo în SUA.

Explicând absența frontmanului Axl Rose și a colaboratorului său de la The Conspirators, Myles Kennedy, de pe noul album, Slash a declarat pentru rubrica Wired a ziarului Daily Star Sunday: "A fost un proiect personal, așa că nu mi-am implicat colegii.

"Guns N' Roses lucrează la propriul album, iar eu sunt parte din acel proiect. Cu toate acestea, pentru acest album, nu a fost implicat nimeni altcineva."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel