Slash nu-și amintește primele sale concerte pentru că erau "o chestie de beție"

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Slash, chitaristul faimos al trupei Guns N' Roses, a mărturisit că nu își amintește de primele concerte din cauza alcoolului.

Muzicianul de 58 de ani a format grupul de cover blues, Slash's Blues Ball, în 1996, alături de Teddy "Big Bag Zig Zag" Andreadis, Johnny Griparic, Alvino Bennet, Bobby Schneck și Dave McLaurin.

Deși aceste concerte de blues au fost o sursă de inspirație pentru el, Slash a recunoscut că era prea beat pentru a-și aminti ce s-a întâmplat. "A fost un fel de beție, și a fost doar pentru distracție. Nu-mi amintesc nimic din acele concerte," a declarat el pentru revista PEOPLE.

Slash a povestit despre începuturile sale în muzica blues și impactul alcoolului asupra memoriei sale. El a menționat că a cunoscut câțiva membri ai trupei The Screaming Cocktail Hour, care obișnuiau să cânte la diverse localuri de blues din Los Angeles, cum ar fi Rogie's, Baked Potato și Cozy's. "Mergeam să îi văd și ajungeam acolo la 10 sau 11 seara, cântând până la două dimineața," a declarat el.

Ulterior, Slash a adăugat câțiva membri noi și a început să facă același circuit de localuri, care s-a transformat într-un adevărat turneu ce a durat câțiva ani și a inclus chiar și Europa. Aceste setlist-uri au inspirat recentul său proiect de blues, "Orgy of the Damned".

În luna iulie, Slash va porni în turneul 'S.E.R.P.E.N.T Festival', alături de invitați speciali precum Warren Haynes Band, Keb' 'Mo, Christone "Kingfish" Ingram, Robert Randolph, Samantha Fish, Eric Gales, ZZ Ward, Jackie Venson și Larkin Poe. Reflectând asupra diferenței dintre trecut și prezent, Slash a spus: "Nu-mi amintesc prea multe despre Blues Ball, dar [Festivalul S.E.R.P.E.N.T.] nu este același lucru cu o trupă de club beată care făcea turnee doar pentru bere".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel