Slăbiciunea cea mai mare a Andreei Marin: „Pentru că sunt moldoveancă...”. Cum a reușit vedeta să slăbească 15 kilograme

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social

Andreea Marin a vorbit despre trucurile care o ajută să se mențină în ziua de astăzi în formă. 

Andreea Marin a reuși o performanță uimitoare în ultima vreme, când a slăbit aproximativ 15 kilograme. Vedeta este extrem de mândră de rezultatele sale, dar nu-și dorește să se oprească aici, întrucât până la silueta ideală mai este drum lung, spunea ea recent în cadrul unei emisiuni TV. Chiar dacă acum vedeta mărturisește că a învățat să gătească și să mănânce extrem de echilibrat și de sănătos, aceasta mărturisește că are totuși o slăbiciune, când vine vorba de mâncare. Acest lucru i se trage din familie, povestește Andreea Marin, care spune că, în general, moldovencele gătesc extrem de bine, însă și gustă din toate preparatele de pe masă.

”Mâncarea. Pentru că sunt moldoveancă și moldovencele gătesc bine și gustă din ceea ce gătesc. Așa că nu este ușor să ocolești mâncarea cu care te-ai învățat din copilărie. Practic n-am avut o educație bună. Pe vremea aia, cine se gândea la o hrană sănătoasă? Era gustoasă, dar nu neapărat și sănătoasă. Sau amestecurile erau oarecum complicate. Însă m-am educat. A devenit o disciplină și așa am scăpat de 15 kilograme”, a dezvăluit Andreea Marin, pentru ego.

Vedeta consumă pâine și cozonaci cu maia

Chiar dacă pâine este unul dintre alimentele cele mai dăunătoare într-o dietă, Andreea Marin a găsit soluția perfectă prin care poate savura acest preparat, fără să pună însă kilograme în plus. Și în situația cozonacului lucrurile stau la fel, dezvăluie Zâna Surprizelor, care îți dorește să inspire cât mai multe doamne prin modul ei de viață.

”De curând chiar am organizat un atelier în care am învățat, împreună cu alte femei, și am și postat și un filmuleț de la acest atelier, să gândim pâine cu maia, pâine fără gluten. Acum urmează, pe 14 noiembrie, găsesc cei care ne urmăresc informațiile pe Facebook sau pe Instagram la mine, atelierul de cozonaci cu maia. Așa că se poate. Se poate și fără gluten pentru cei care au această nevoie. Pentru că ține de starea de sănătate a fiecăruia”, a mai povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

Cum reușește să-și mențină echilibrul

Chiar dacă vedeta pare că și-a găsit întocmai echilibrul, aceasta spune că mai sunt și zile în care îi este greu să ia cele mai bune decizii și să rămână optimistă. Cu toate acestea, diva spune că învață din orice experiență și încearcă, indiferent de situație, să treacă cu capul sus din obstacolele la care o supune viața.

”Nu reușești întotdeauna să rămâi în echilibru. Nu este chiar atât de simplu. Uneori cazi într-o extremă, ai nevoie de tehnici prin care să te îndepărtezi de această energie negativă. Dar cred că trecem cu toții prin asta, ne antrenăm și învățăm. Mie îmi place mult să citesc tot ce înseamnă dezvoltare personală și am învățat tot felul de tips-uri”, a mai povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel