Sir Elton John anunță muzică nouă! Ce ne rezervă legendarul artist după încheierea turneului de adio

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elton John / FOTO: https://www.facebook.com/EltonJohn/photos?
Elton John / FOTO: https://www.facebook.com/EltonJohn/photos?

Sir Elton John se pare că lucrează la un nou album.

Legenda pop, în vârstă de 76 de ani, și-a încheiat recent turneul "Farewell Yellow Brick Road" și s-a retras de pe scenă după mai bine de 50 de ani, dar persoane din interior au afirmat acum că solistul de la "Candle in the Wind" lucrează la un nou album "top secret" care ar putea fi lansat în cursul acestui an.

O sursă a declarat pentru rubrica Bizarre a ziarului The Sun: "Totul a fost foarte secret, dar Elton s-a întors în studio și lucrează la un nou album. Termenele sunt întotdeauna schimbătoare. Adoră muzica și asta nu se va schimba niciodată, dar dorința de a fi la fel de ocupat ca el a dispărut."

Persoana din interior a adăugat că Elton - care este căsătorit cu David Furnish și îi are pe Zachary, în vârstă de 13 ani, și pe Elijah, în vârstă de 11 ani - va continua în continuare cu celelalte aventuri ale sale, dar vrea doar să petreacă mai mult timp cu familia sa după un turneu mondial atât de mamut.

Sursa a adăugat: "Elton va avea în continuare o emisiune de radio Rocket Hour pe Apple Music și este încă foarte preocupat; vrea doar să încetinească puțin ritmul și să petreacă timp cu familia sa, dar noul album va apărea."

Semnatarul piesei "Crocodile Rock" a lansat un total de 31 de albume de studio de la începutul carierei sale la sfârșitul anilor 1960, iar cel mai recent disc al său a venit sub forma "The Lockdown Sessions" în 2021, la care a colaborat cu Miley Cyrus, Stevie Wonder, Nicki Minaj și Brandi Carlile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel