Singurul tip de paste pe care îl poți consuma la dietă. Nu îți afectează silueta

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Specialiștii au dezvăluit pastele care au puține calorii și carbohidrați.

Într-o lume în care domeniile ce țin de dietă și de nutriție sunt într-o continuă dezvoltare, pierderea în greutate rămâne un obiectiv pe care nenumărate persoane se străduiesc să îl atingă. În timp ce mulți pot asocia pierderea în greutate cu restricții alimentare destul de stricte, vestea bună este că există modalități de a scăpa de kilogramele în plus, bucurându-te, în același timp, și de plăcerile pe care le oferă mâncarea. Un aliat neașteptat în această călătorie sunt chiar pastele, un aliment de bază, iubit de foarte multe persoane. Contrar zvonurilor care circulă peste tot, pastele pot juca într-adevăr un rol destul de important în procesul de pierdere în greutate, cu condiția să faci alegerile cele mai bune.

Cameron Heinz, doctor, a dezvăluit care este singurul tip de paste care ar putea ajuta la pierderea în greutate în acest sezon de toamnă, potrivit shefinds.

Tăițeii din alge - alegerea ideală pentru orice dietă

Tăițeii realizați din alge marine sunt bogați în nutrienți, iar, astfel, au câștigat recunoaștere pentru beneficiile lor potențiale în eforturile de pierdere în greutate. Acești tăiței translucizi, săraci în calorii, nu conțin gluten în mod natural și au un conținut minim de carbohidrați, ceea ce îi face o alternativă ideală la pastele tradiționale pentru cei care caută să scape de kilogramele în plus.

"În ciuda faptului că sunt săraci în calorii și carbohidrați, tăițeii cu alge sunt bogați în fibre alimentare. Fibrele favorizează sațietatea, ajutându-vă să vă simțiți plini pentru mai mult timp, ceea ce poate reduce consumul excesiv de alimente și ajută la gestionarea greutății. Acest tip de pastă este o sursă naturală de iod, care este esențial pentru funcția tiroidiană. O tiroidă sănătoasă este crucială pentru reglarea metabolismului, iar un metabolism care funcționează bine poate contribui la pierderea în greutate", spune Heinz.

Ca urmare, încorporarea tăițeilor cu alge în dieta ta poate fi o strategie gustoasă și nutritivă pentru a ajuta la gestionarea greutății, savurând în același timp mâncăruri extrem de delicioase.

Cum poți încorpora acești tăiței în dieta ta

Există numeroase modalități de a încorpora tăițeii de alge în dieta ta, de care poate nu ai știut. Unele dintre sugestiile lui Heinz sunt adăugarea lor la stir fry, salate, supe și chiar înlocuirea pastelor tradiționale.

"Folosiți tăițeii cu alge ca înlocuitor pentru pastele sau tăițeii cu conținut ridicat de calorii în rețetele dumneavoastră preferate. Au un gust neutru și pot absorbi aromele sosurilor și ale ingredientelor. De asemenea, se potrivesc bine cu legume proaspete atunci când preparați salate. Aruncați tăițeii de alge în supe și ciorbe pentru un adaos ușor și nutritiv sau încorporați-i în mâncăruri asiatice, cum ar fi bolurile de sushi sau salatele reci cu tăiței. De asemenea, puteți mânca tăițeii de alge crude, în special în salate reci sau cu un sos", recomandă Heinz.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel