Simona Pătruleasa, secretul unei siluete de vis: "Nu țin neapărat o dietă anume, dar..."

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Simona Pătruleasa, Instagram
Sursa foto: Simona Pătruleasa, Instagram

Simona Pătruleasa a dezvăluit cum se întreține la vârsta de 47 de ani.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micile ecrane de la Kanal D. Frumoasa prezentatoare, ajunsă la vârsta de 47 de ani, se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat, cum multe tinere și-ar dori să aibă. Chiar dacă spune că nu ține un regim anume pentru a arăta atât de bine. Simona Pătruleasa mărturisește însă că sunt câteva obiceiuri alimentare pe care le respectă cu strictețe.

"Întotdeauna există loc de mai bine când vine vorba despre forma fizica și despre cum ne simțim în pielea noastră. În cazul meu, cred că este rezultatul unei discipline la care am ajuns cu trecerea timpului. Nu țin neapărat o dietă anume în acest moment, dar nu mănânc după ora 18:30 și fac o pauză alimentara de 15/16 ore. Încerc sa mănânc cât se poate de sănătos, deși îmi plac foarte mult dulciurile.", a spus Simona Pătruleasa în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum arată masa perfectă pentru Simona Pătruleasa

Când vine vorba despre meniul perfect, aceasta spune că are câteva alimente în topul preferințelor sale.

"Mănânc salate, pește, fructe și beau multă apă. A devenit un mod de viața.", a spus ea.

Ce ritual de îngrijire are prezentatoarea de la Kanal D

Chiar dacă, în cazul ei, vârsta reprezintă, într-adevăr, doar o cifră, Simona Pătruleasa dezvăluie care este și ritualul ei de îngrijire, cu ajutorul căruia reușește să se mențină tânără.

"Nu adorm niciodată fără să-mi curăț foarte bine tenul și să aplic o cremă de hidratare. Dimineața îmi pun, mai ales vara, o cremă cu ecran solar. Și, de câțiva ani, pentru că mai am destul de puțin până la pragul de 50 (râde), merg o dată pe lună pentru un tratament non-invaziv de electrostimulare. Pentru partea corporală am descoperit un aparat care este un must have înainte de proba costumului de baie. Fac sport acasă (gantere, stepper, abdomene), nu atât cât ar trebui, din pacate.", ne-a mai mărturisit Simona Pătruleasa.

Care este relația Simonei cu fiica sa

Simona Pătruleasa are și o fiică, Ingrid, care este în vârstă de 11 ani. Chiar dacă prezentatoarea se consideră a fi o mamă protectivă, fiica ei nu este de aceeași părere.

"Ea spune că sunt exigentă. Eu aș spune protectivă. Este o perioadă dificilă și sper să reușim să fim prietene înainte de toate și să vină să-mi spună mereu ce are pe suflet.", a spus ea.

De asemenea, Simona Pătruleasa ne-a dezvăluit și care este cel mai prețios sfat pe care vrea să i-l dea fiicei ei.

"Îi voi spune ce-i spun și acum: să-i respecte pe ceilalți dacă vrea să fie respectată, să fie buna, să aibă încredere în ea, să pună suflet în ceea ce face, să nu fie superficială, să-și dorească să evolueze, să nu “calce peste cadavre” pentru a atinge un scop, să se bucure de viață și să fie autentică.", a continuat vedeta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel