Simon Cowell lansează o nouă căutare pentru viitorul boyband megastar

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Simon Cowell speră ca succesul să lovească de două ori, deoarece plănuiește să creeze un nou boyband care să rivalizeze cu One Direction.

Mogulul muzical, în vârstă de 64 de ani, a format trupa One Direction în cadrul emisiunii X Factor, grupându-i pe Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson în 2010.

Acum, Cowell a lansat o nouă căutare de cântăreți de sex masculin, cu audiții programate să aibă loc în Marea Britanie și Irlanda în următoarele săptămâni. Toată acțiunea va fi filmată de compania de producție Box To Box pentru o posibilă emisiune TV.

Anunțându-și căutările la Londra marți, omul de afaceri a afișat un anunț pe un panou publicitar, declarând: „Simon are nevoie de tine! Se caută viitoarele megastaruri pentru noul boyband. Fără pierde-vară”.

El a declarat pentru PA: „Fiecare generație merită un boyband megastar, iar în ultimii 14 ani nu a mai existat unul care să aibă succesul One Direction. Industria tinde să se concentreze pe artiști solo, așa că, de obicei, este nevoie de cineva din afară pentru a forma un grup. Nimic nu întrece distracția de a fi într-un grup, de a face turnee în toată lumea și de a cânta pentru mii de oameni. Este, de asemenea, o rampă de lansare excelentă pentru o carieră solo. Când ai un grup grozav, este ca un fulger în sticlă, dar nu există o formulă magică și este nevoie de destul noroc!”

Audițiile vor avea loc în Newcastle pe 4 și 5 iulie, în Liverpool pe 7 și 8 iulie, în Dublin pe 28 și 29 iulie și în Londra pe 1, 2 și 3 august. Probele sunt deschise băieților cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel