Shania Twain vrea să urce pe scena Glastonbury pe un cal

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shania Twain vrea să urce pe scena Glastonbury pe un cal/ FOTO: Facebook
Shania Twain vrea să urce pe scena Glastonbury pe un cal/ FOTO: Facebook

Shania Twain își dorește să urce pe scenă călare la Glastonbury în acest weekend.

Interpreta hitului "You're Still The One" a cântat anterior călare pe calul ei preferat în timpul spectacolului său rezidențial din Las Vegas. Dacă poate găsi un cal pentru spectacolul ei de duminică după-amiază (30.06.24) și i se dă permisiunea, ar vrea să călărească până la Pyramid Stage.

Într-o apariție la "BBC Breakfast", ea a declarat: "Iubesc caii. Îmi plac animalele. Am de gând să văd dacă există un cal prin preajmă pe care să-l pot împrumuta."

"Mi-ar plăcea să urc pe scenă călare," a mărturisit Shania Twain, adăugând: "Va trebui să aflu dacă este permis."

La vârsta de 58 de ani, icoana pop country recunoaște că este "suprarealist" să urmeze pașii unor legende precum Dolly Parton și Diana Ross, cântând în locul rezervat regalității muzicale.

"Toți sunt oameni pe care îi consider eroi ai muzicii și au avut o mare influență asupra carierei mele, așa că este suprarealist să fiu invitată," a spus ea. "Mi s-a explicat că este un adevărat eveniment, o ocazie unică în viață. Toată lumea continuă: 'Lasă-mă să-ți povestesc despre asta. Lasă-mă să-ți povestesc despre experiențele mele.'"

Pe lângă dorința de a urca pe scenă călare, Shania Twain, cunoscută pentru hitul "Man! I Feel Like A Woman!", a mai cântat și alături de propriul ei cal.

În 2020, pentru emisiunea "ACM Presents: Our Country", desfășurată în contextul pandemiei COVID-19, Shania a interpretat melodii în autoizolare, în hambarul ei, cu calul și câinele său de companie alături.

"Acestea sunt vremuri nebunești, dar vom face ceea ce am făcut întotdeauna: vom trage împreună și vom trece prin ele. De la casele noastre la casele voastre, cu povești, cântece și cu toții împreună, pentru că, să recunoaștem, suntem cu toții în asta împreună," a spus ea.

4o

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel