Shania Twain o laudă pe Taylor Swift: Fata asta muncește pe brânci

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shania Twain o laudă pe Taylor Swift: Fata asta muncește pe brânci / FOTO: Facebook
Shania Twain o laudă pe Taylor Swift: Fata asta muncește pe brânci / FOTO: Facebook

Shania Twain a aplaudat-o pe Taylor Swift pentru că "muncește pe brânci".

Cântăreața în vârstă de 58 de ani este o mare fană a artistei care a lansat hitul "Shake it Off" și care, la fel ca Shania, și-a început cariera în genul country.

"Regina muzicii country pop" a participat anul trecut la unul dintre spectacolele din cadrul turneului "Eras Tour" al lui Taylor, iar în ajunul lansării celui de-al 11-lea album de studio al acesteia, "The Tortured Poets Department", Shania și-a lăudat colega pentru că a combinat talentul natural de compozitoare cu o etică de lucru neobosită.

Vorbind pentru revista Haute Living, ea a spus:

"Nu aș spune că sunt mândră de ceva ce am făcut. Mândria nu este un cuvânt prea bun pentru mine, deoarece nu cred că îți poți asuma meritele pentru talentele creative dacă te-ai născut cu ele; îți poți asuma doar meritele pentru că le-ai dezvoltat. Ceea ce aș spune că mă mândresc este că am avut curajul să-mi asum riscuri, că am putut fi atât de muncitoare și dedicată. Fata aceea [Taylor] muncește pe brânci. Trăiește o existență epuizantă, dar este dedicată și angajată față de ea însăși, față de arta și munca ei."

"Man! I Feel Like A Woman' a insistat asupra faptului că talentul și ambiția nu te duc departe în industria muzicală, iar cheia succesului este "să te dedici pasiunii tale".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel