Shania Twain: Nu-mi vine să cred, chiar mă duc la Glastonbury

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

În urma anunțului din această dimineață că Shania Twain va cânta în cadrul festivalului Glastonbury Legends din acest an, Gaby Roslin a vorbit cu ea în cadrul emisiunii de astăzi de la Radio 2 Breakfast Show

Gaby: Cât de entuziasmat ești pe o scară de la 1 la 10?

Shania: Oh, Doamne, ok, sunt acolo sus, în vârf. Chiar sunt foarte entuziasmată. Vreau să spun că cea mai bună parte este că pot să o împărtășesc acum. Este atât de emoționant, a fost greu să păstrez totul pentru mine, ca să fiu sinceră. Mă bucur foarte mult că s-a anunțat și sunt foarte entuziasmată.

Gaby: Deci ești oficial o legendă, Shania!

Shania: Așa mă simt. Ai spus-o exact așa cum trebuie, pentru că este ceva foarte, este ca o ștampilă care vine cu acest loc și mă simt ca și cum, știi, sunt acolo, am ajuns la acest loc, știi, și va fi superb, apusul de soare. În picioare, am urmărit câteva dintre celelalte spectacole și deja îmi plănuiesc cu ce mă voi îmbrăca, știi tu, toate chestiile astea interesante!

Gaby: Putem vorbi despre ce înseamnă asta?

Shania: Sincer, simt că este... nu știu dacă acesta este limbajul potrivit, dar simt că este un fel de recunoaștere, ceva ce trebuie să câștigi, este foarte satisfăcător, este un sentiment foarte frumos.

Despre apropierea de Lionel Richie, care a cântat în 2015 în cadrul trupei Legends:

Shania: Da, este unul dintre eroii mei absoluți și este un mentor, cineva care m-a îndrumat într-o perioadă dificilă din punct de vedere vocal, așa că este mai mult decât o onoare pentru mine să fac și acest slot. Atunci simți cu adevărat marcajul, când ai pe cineva ca el care a făcut acest slot și, desigur, Dolly Parton. Atât de mulți dintre eroii mei au făcut-o.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel