Shania Twain își tachinează fanii că nu-și dau seama că este lângă ei în public din cauza deghizării

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shania Twain vrea să urce pe scena Glastonbury pe un cal/ FOTO: Facebook
Shania Twain vrea să urce pe scena Glastonbury pe un cal/ FOTO: Facebook

Shania Twain a explicat că fanii nu o recunosc atunci când iese în public fără machiaj.

Cântăreața canadiană, în vârstă de 58 de ani, este una dintre cele mai mari artiste din lume, cu peste 100 de milioane de albume vândute și numeroase turnee internaționale la activ.

Twain afirmă că nici măcar cei mai devotați fani nu o recunosc în viața de zi cu zi, deoarece arată foarte diferit față de imaginea ei de pe scenă.

Vorbind la podcastul „Waitrose's Dish”, cântăreața hitului „You're Still The One” a spus: „Las frumusețea acasă. Și ies în oraș, știi, ca și cum aș fi eu, pur și simplu. Și mă descurc cu asta. Credeți-mă, nu m-ați recunoaște fără machiaj.”

"Poți scăpa cu multe. Cred că femeile celebrități pot trece mai ușor neobservate pentru că pot renunța la machiaj."

Ea a adăugat: „Nu te plimbi cu pantofi de dans și paiete și tot felul de lucruri de acest gen. Este mai ușor să fii discretă."

În această vară, Shania Twain va încânta fanii britanici și irlandezi cu spectacolele sale pline de cântec, dans și paiete.

Ea va urca pe scena Pyramid Stage în cadrul renumitului Legend's Slot de la festivalul Glastonbury la sfârșitul acestei luni. De asemenea, are programate concerte în Cork, Dublin, Stirling, Lytham, Chepstow și Londra în luna iulie.

Fanii o pot vedea și în Las Vegas, în spectacolul „Shania Twain: Come On Over - The Las Vegas Residency - All The Hits!” la Bakkt Theater, în cadrul Planet Hollywood Resort & Casino, până la sfârșitul anului.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel