Shakira susține că "și-a pus cariera în așteptare" pentru Gerard Piqué

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Shakira susține că "și-a pus cariera în așteptare" pentru Gerard Piqué/ FOTO Facebook
Shakira susține că "și-a pus cariera în așteptare" pentru Gerard Piqué/ FOTO Facebook

Shakira a dezvăluit că "au fost multe sacrificii din dragoste" în relația sa de 11 ani cu Gerard Piqué.

Cântăreața Hips Don't Lie, în vârstă de 47 de ani, a vorbit despre ceea ce a renunțat în timpul relației cu fotbalistul Gerard Piqué, în vârstă de 37 de ani.

"Multă vreme mi-am pus cariera în așteptare, pentru a fi alături de Gerard, pentru ca el să poată juca fotbal. Au fost multe sacrificii pentru dragoste", a declarat ea pentru The Sunday Times.

Cuplul are doi fii împreună, Milan, 11 ani, și Sasha, nouă ani. Ei și-au anunțat despărțirea în 2022, după 11 ani de relație.

"Prioritatea mea a fost casa mea, familia mea. Am crezut în "până când moartea ne va despărți". Am crezut în acel vis", a declarat Shakira pentru Billboard anul trecut.

"Părinții mei sunt împreună de, nu știu, 50 de ani, și se iubesc ca în prima zi, cu o dragoste unică și irepetabilă, așa că știu că este posibil. Este ceea ce mi-am dorit pentru mine și pentru copiii mei, dar nu s-a întâmplat."

Gerard a refuzat să vorbească public despre despărțire, declarând presei spaniole: "Fiecare are responsabilitatea de a face ce este mai bine pentru copiii săi. Este vorba de a-i proteja. Asta este treaba tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și ăsta este rolul meu de tată".

Primul album al Shakirei din ultimii șapte ani, Las Mujeres Ya No Lloran (Femeile nu mai plâng), va fi lansat pe 22 martie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel