Shakira și Pique se despart. Ea este picătura care a umplut paharul? ”M-am hotărât. Voi spune totul”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

„Singurii jucători ai Barcei care nu mi-au trimis niciodată nimic au fost Messi și Coutinho. Își respectă soțiile”.

Shakira, în vârstă de 45 de ani, și partenerul ei, Gerard Pique , în vârstă de 10 ani, apărătorul Barcelonei, au anunțat că s-au despărțit, iar motivul este, așa cum s-a și speculat, infidelitatea lui Pique.

Cei doi erau împreună din 2011. Au și doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Fotbalistul spaniol s-a mutat deja singur, în apartamentul său din Barcelona, ​​iar cântăreața l-a șters în mod expres de pe rețelele de socializare.

- Ne pare rău că trebuie să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, ne dorim ca intimitatea noastră să fie respectată – au scris Shakira și Pique într-o declarație comună.

Se zvonește că Shakira l-a prins pe fotbalist înșelând-o, după care a decis să pună capăt relației.

Deși circulau zvonuri că mama tânărului său coleg de echipă Gavi era una dintre partenerele fotbalistului de la Barcelona, ​​majoritatea tabloidelor arată că noua cucerire a lui Pique este o tânără în vârstă de 20 de ani.

Din respect pentru Shakira

Desigur, în astfel de ocazii, sunt multe persoane care încearcă să câștige notorietate și atenția publicului.

Așa a apărut în tabloidele spaniole și „celebra” fană a Barcelonei, Suzy Cortez.

Modelul brazilian, supranumită și "Miss BumBum", susține că, în trecut, Pique a fost „obraznic” și că a primit adesea mesaje nepotrivite de la el, dar până acum a tăcut din respect pentru Shakira.

”El a fost cel care mi-a trimis un mesaj mai direct. Singurii jucători ai Barcei care nu mi-au trimis niciodată nimic au fost Messi și Coutinho. Sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merita asta”, a spus Suzy Cortez pentru El Diario NY.

Ea a spus că Pique i-ar fi luat numărul de telefon de la fostul președinte al Barcelonei, Sandro Rosell.

”L-a interesat când mă voi întoarce în Europa din Brazilia, m-a întrebat mereu de posteriorul meu și l-a deranjat că Messi primește atât de multă atenție de la mine” - a mai adăugat Suzy.

Model brazilian, moment terifiant cu Vladimir Putin: Mi-a strâns mâna și s-a ZGÂIT la mine. Un psihopat violent, eram în pericol

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel